Reklam

Balsa Unlu Mamülleri'nin 22'nci şubesi Buca Erdem Caddesi'nde açıldı

Gıda sektöründe öncü olan, işletmeciliğini İrfan Bal'ın yaptığı Balsa Unlu Mamülleri'nin Buca Erdem Caddesi üzerindeki 22'nci şubesi yapılan görkemli açılışla faaliyete girdi

Balsa Unlu Mamülleri'nin 22'nci şubesi Buca Erdem Caddesi'nde açıldı

Gıda sektöründe öncü olan, işletmeciliğini İrfan Bal'ın yaptığı Balsa Unlu Mamülleri'nin Buca Erdem Caddesi üzerindeki 22'nci şubesi yapılan görkemli açılışla faaliyete girdi

Balsa Unlu Mamülleri'nin 22'nci şubesi Buca Erdem Caddesi'nde açıldı
01 Mart 2017 - 09:47

Gazetem İzmir / Buket Karaldı - Unlu mamüller sektörünün markası haline gelen Balsa Unlu Mamüller'in 22'nci şubesi Buca Erdem Caddesi'nde açıldı. İzmir'in bilinen simalarının bir araya geldiği açılışta, açılış kurdelası İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu tarafından kesildi. İrfan Bal'ı bu gururlu ve mutlu gününde yakın dostları yalnız bırakmayarak açılış yerine akın etti.

DOSTLARI YANINDAYDI

Balsa Unlu Mamülleri işletmecisi İrfan Bal'ı 22'nci şube açılışında yakın dostları yalnız bırakmadı. Gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek'in de olduğu açılışa İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, AK Parti Buca eski İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, AK Parti İzmir AR-GE Başkanı Nilüfer Karadal, OTOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, Doğan İnşaat İSS Yapı Mimarlık Şirketler Grubu ortakları Nilüfer Kurtkaya ve İsmail Sevim, Hüseyinoğlulları işletmecisi Eshat Bozkurt, İzmir siyasetinin önemli isimler ile birlikte yüzlerce kişi katıldı.

BALSA TÜRKİYE'YE YAYILMASI GEREKEN BİR MARKA

Balsa Unlu Mamülleri'nin 22'nci şube açılışında konuşan AK Parti İzmir İl AR-GE Başkanı Nilüfer Karadal Balsa'nın Türkiye'ye yayılacak bir marka olduğunu söyledi. Karadal sözlerine şöyle devam etti: "Balsa'nın markalaşma serüvenine en başından beri şahit olan biri olarak gelinen noktayı görünce çok mutlu oluyorum. İrfan Bal'da hala ilk günkü heyecanı görüyorum ve bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Balsa'da yüzlerce kişinin istihdam edilmesinin yanı sıra gıda güvenilirliği var. Bu işletmede üretilen ve satışa sunulan mamüllerde hijyen kuralları en üst seviyede tutuluyor. Bu şekilde olmasından dolayı Bucalıların sevgisini kazandı bu marka. Ama ben bu başarının Buca'da sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Başta İzmir'e ve Türkiye'ye yayılması gereken bir marka Balsa. Ve bu marka İrfan Bal'ın çok büyük emekleri sayesinde bugünlere geldi, bu anlamda başta kendisini ve Balsa çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik ediyor, 22'nci şubenin hayırlı olmasını diliyor, bol kazanç getirmesini temenni ediyorum.

ESNAFIN BAŞKANINDAN İRFAN BAL'A TEŞEKKÜR

Balsa'nın 22'nci şube açılışını yapan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu yaptığı konuşmada Balsa işletmecisi İrfan Bal'a teşekkür etti. İrfan Bal'ın bu zorlu süreçte şube açma cesareti gösterdiğine vurgu yapan Mutlu sözlerine şöyle devam etti: "Kendisini yıllardır tanıdığım cesur işletmecimiz İrfan Bal zincirine bir halka daha ekleme cesareti göstererek Erdem Caddesi'ne nezih bir mekan kazandırdı. Cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. İrfan Bal sayesinden yüzlerce hatta binlerce insan ekmek yiyor, rızkı buradan çıkıyor. Balsa'da çalışan emekçi kardeşlerim, onların aileleri ve dahası Balsa'ya malzeme getiren herkese ekmek kapısı açmış bulunuyor. İrfan Bal'ın çalışma stratejisi farklı, ortak çalışıyor. Yani çalışanlarına da hisse veriyor, kazandığı parayı cebine koyup gitmiyor, ne kazanırlarsa beraber yiyorlar. Ayrıca bir markanın 22 şube açması kolay değil. Bu yere geldim, imalathanesine kadar her tarafı gezdim. Sistemli ve temiz çalışması sebebiyle markalaşıp zincir oluşturdular. Gıda işlerinde hijyen çok önemli. İnşallah gelecek günlerde zincirlere yeni halkalar eklemek için tekrar bir araya geliriz. Bucalı vatandaşlarımıza Balsa'nın 22'nci şubesi hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin."

YORUMLAR

  • 0 Yorum