Reklam

‘Başka Sinemler ölmesin

Karşıyaka’da geçtiğimiz hafta barda çıkan silahlı kavgada can veren Sinem Alptuğ’un ailesi kızlarının katilinin adalete hesap vermesini istedi

‘Başka Sinemler ölmesin

Karşıyaka’da geçtiğimiz hafta barda çıkan silahlı kavgada can veren Sinem Alptuğ’un ailesi kızlarının katilinin adalete hesap vermesini istedi

‘Başka Sinemler ölmesin
27 Kasım 2016 - 10:32

İzmir'de geçen hafta sonu bir barda çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 4 kişiden 37 yaşındaki Sinem Alptuğ'un ailesi, kızlarını kaybetmenin hüznünü yaşarken, aynı mekanda bulunan diğer kızları ve yeğenlerinin de olaydan sağ kurtulmasının mutluluğunu yaşıyor. Kızının resimleriyle avunmaya çalışan baba Ali Bahadır Alptuğ (62), yıllar önce üniversite için Ankara'ya giden kızının memlekete geri döndüğüne sevinemediğini söyledi.
İstanbul'da çalışan kızının eşinden ayrıldıktan sonra Nisan ayında İzmir'e döndüğünü ifade eden Alptuğ, Manisa OSB'de bir firmada işe başlayan Sinem'in hayat dolu biri olduğunu anlattı. Olayın yaşandığı gece kızı ile akrabalarının evinde yemekte olduğunu, gece boyunca gelecek güzel günleri konuştuklarını ifade eden Alptuğ, "Bu kentte yaşamaktan çok mutlu olduğunu anlattı. Ardından o mekana gittiler. Sadece Sinem'im değil diğer kızım Didem ve İstanbul'dan gelen yeğenim de oradaydı.
Acı olayın ardından bizim için saatler durdu. Artık kızgınlığım bitti şükretmeye başladım. Yeğenim ve öteki evladımın ölmediğine seviniyorum. Evladımızı kaybettik ama diğer evladıma bir şey olmadığına şükrediyorum" dedi. Kızının katilinin bir an önce yakalanmasını isteyen Alptuğ, silahlanmanın çok fazla olduğunu ifade ederek, "Artık kurşunlarla başka Sinemler can vermesin" dedi.

"Öperek vedalaştık"

​Sinem Alptuğ'un acılı annesi Ece Alptuğ (58) da içinin yandığını belirterek, gözyaşı döktü.
Alptuğ, kızıyla son diyaloğunu ise şöyle anlattı: "Kapıdan güle oynaya uğurladım. Çıkarken 'Çok güzelsin bugün' dedim, o da bana 'Her zamanki halim' dedi. Gülüştük. 'İyi eğlenceler' dedim gidiş o gidiş." Karşıyaka'da bir barda 20 Kasım'da "istek şarkı" nedeniyle çıkan kavgada silahla vurulan Halil Kaya, olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan bar sahibi Günay Kılıç ile Sinem Alptuğ ve polis memuru Mustafa İnal (33) ise hastanede yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum