Gazetem İzmir / Burak Solak - Tunç Soyer, X sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, 2023'te gerçekleştirdikleri projeleri ve hizmetleri vurgulayarak İzmir'e sunulan hizmetleri bir araya getirdi. Videoda, geçen yılın icraatlerinin görsel özetini sunan Soyer, "Söz verdik ve sözümüzü tuttuk. 2024'e hazırız ve İzmir'e daha fazla hizmet etmek için kararlıyız." şeklinde konuştu. İzmir'in gelişimi için yaptıkları çalışmaları anlatan video, başta altyapı olmak üzere çeşitli alanlarda gerçekleştirilen projeleri içeriyordu. Soyer, bu paylaşımıyla geçmişteki başarılarına vurgu yaparken, önümüzdeki dönemde de İzmir'e yönelik planlarını ve kararlılığını gösterdi.
Başkan Soyer, 2023' te yaptıkları icraatleri paylaştı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz yılın başarılarını "Söz VerdikYaptık" sloganıyla paylaşarak, şehre 2024'te de hizmet etmek için hazır olduklarını duyurdu.
Yayınlanma :
01.01.2024 15:53
Güncelleme :
01.01.2024 16:06
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: