Reklam

Burak Solak yazdı... Süper Lig'in şifresi "7/4"

Süper Lig'in şifresi "7/4"

Burak Solak yazdı... Süper Lig'in şifresi "7/4"

Süper Lig'in şifresi "7/4"

Burak Solak yazdı... Süper Lig'in şifresi
17 Mart 2024 - 12:20

Sevgili futbolseverler,

Bu hafta sonu Göztepe için hem heyecan dolu hem de biraz buruk bir karşılaşma yaşandı. Ankara Keçiörengücü ile oynanan maçta alınan beraberlik, Göztepe’nin, Süper Lig'e yükselme hedefine biraz daha yaklaşmasına rağmen, tam anlamıyla istenilen sonuç değildi. Ancak bu sonuç, Göztepe'nin sahada gösterdiği güzel oyunu gölgelememeli.

56 puanla 2. sırada yer alıp Süper Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Göztepe, son dönemde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiriyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra ikinci yarıda en fazla puan toplayan üçüncü takım olması da bunun bir göstergesi. Kalan 7 maçtan 4'ünü kazanması halinde, rakiplerin aldığı sonuçlara bakılmaksızın Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek olması da Göztepe’yi ve taraftarlarını daha da heyecanlandırıyor.

Maç öncesi Güzelyalı'da toplanan ve tribünleri dolduran Göztepe taraftarlarının coşkusu, gerçekten takdire şayan. Göztepe’nin bu sene ortaya koyduğu performansının sebebinin, neredeyse %50’si bu ateşli taraftarın sayesinde desek yalan olmaz herhalde. Maç gününde, stat kapasitesi yetmediği için, Valilik izniyle açılan misafir tribünleri bile tıklım tıklım dolarken, Göztepe sevdalılarının takımlarına olan desteği bir kez daha gözler önüne serildi. Türkiye futbolunda artık “Göztepe Taraftarı” diye bir gerçek var ve herkes bu durumun farkında. Tribünlerden yükselen marşlar ve tezahüratlar, Göztepe’yi ateşleyerek mücadeleyi son ana kadar sürdürmelerini sağladı.

Maçtan çıkan beraberlik belki de biraz üzdü ama Göztepe'nin ortaya koyduğu performans ve taraftarların gösterdiği destek, gelecek maçlar için büyük umut vaat etti. Göztepe ve taraftarlar kafalarını koymuş. Tamamen Süper Lig’e odaklanmış durumdalar. Kulüp içerisinde de bu konudan başka konu neredeyse konuşulmuyor. Göztepe’nin önümüzdeki karşılaşmalarda da aynı coşku ve inançla yoluna devam etmesi dileğiyle…

Göztepe için Süper Lig’e son “7”…

Spor dolu günler dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum