İzmir'in Konak ilçesine bağlı Mehtap Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları dolayısıyla yıkılan evlerin üstünde kalan evler için istinat duvarı yapılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi. Can güvenliklerinin olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, "Gürçeşme Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarından dolayı yıkılan evlerin üstünde kalan evlerin istinat duvarları yapılmadı.
Zamanla göçmeler başladı. Her an büyük bir facia yaşanabilir. Can güvenliğimiz yok. Belediyeye durumu bildirdik ne gelen var ne giden. Gürçeşme Caddesi'nin 265 numaradan başlayarak 345 e kadar olan bölümde her an büyük bir göçük yaşanabilir. Acilen bir çözüm istiyoruz" diye konuştu.
'Can güvenliğimiz yok'
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Mehtap Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları dolayısıyla yıkılan evlerin üstünde kalan evler için istinat duvarı yapılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Yayınlanma :
17.01.2019 09:51
Güncelleme :
17.01.2019 09:51
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: