Reklam

CHP'de sandık mesaisi sürüyor... Gözler o ilçelerde olacak

CHP’de delege seçimleri mesaisi tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İzmir’de 12 ilçenin çok sayıda mahallesinde sandık kurulacak. Partide gözler Karşıyaka, Bayraklı, Buca ve Konak ilçelerinde olacak.

CHP'de sandık mesaisi sürüyor... Gözler o ilçelerde olacak

CHP’de delege seçimleri mesaisi tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İzmir’de 12 ilçenin çok sayıda mahallesinde sandık kurulacak. Partide gözler Karşıyaka, Bayraklı, Buca ve Konak ilçelerinde olacak.

CHP'de sandık mesaisi sürüyor... Gözler o ilçelerde olacak
24 Kasım 2019 - 11:12

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 8 Kasım’da başlayan mahalle delege seçimlerinde sandık mesaisi devam ediyor. Üyeler mahalle delegelerini belirlemek üzere bugün 12 ilçede sandık başına gidiyor.
İzmir’de delege seçimlerinde bugün yoğun bir mesai yaşanacak.
Partide gözler özellikle Karşıyaka, Bayraklı, Buca ve Konak ilçerinde olacak.
KONAK
Çankaya, Kahramanlar, Kültür, Mimar Sinan mahallelerinde sandık kuruldu.
Kültür Mahallesi'nde sandığa Turuncu tek listeyle gidildi. Listede İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Konak siyasetenin önde gelen isimlerinden Hüseyin Saygılı, Yekta Varnalı, Kazım Umdular da yer aldı.

BAYRAKLI
Manavkuyu, Mansuroğlu, Soğukkuyu, Onur, Emek, Adalet, Osmangazi, Doğançay, Tepekule mahallelerinde sandık kuruldu.
Manavkuyu
Bayraklı'nın en büyük mahallelerinden Manavkuyu'da sandığa çift listeyle gidiliyor. Sarı ve Kırmızı listeler rekabeti yaşanıyor. 63 delegenin seçileceği mahallede seçimin kıyasıya geçmesi bekleniyor.

Mansuroğlu Mahallesi
51 delegenin seçileceği Mansuroğlu Mahallesi'nde sandığa çift listeyle gidildi. Mavi ve Beyaz listeler yarışına sahne olacak. Mavi listede Bayraklı Belediyesi eski başan yardımcılarından Hatice Tatlı da yer aldı.

Osmangazi
36 delegenin belireneceği Osmangazi Mahallesi'nde de sandığa çift listeyle gidiliyor. Beyaz ve Kırmızı listeler yarışıyor. Kırmızı listede Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Yeşim Tekoğlu yer alıyor.

KARŞIYAKA
GENEL MERKEZ İKİ VEKİL GÖREVLENDİRDİ

Karşıyaka'nın mahalle delegesi seçimleri bugün 10 ilçeyle devam ederken, geçtiğimiz haftalarda kavgalar yaşanmıştı.
Kavgaların büyümesi üzerine bizzat Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li belediyeler buluşmasında, il yönetim kurulu üyelerine uyarıda bulunduğu öğrenilmişti. Seçimlerin nizami olması için harekete geçen Genel Merkez İzmir dışından iki milletvekilini Karşıyaka’daki mahallele delege seçimlerinde görevlendirdi. Görev yapacak iki vekil Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü oldu.
Karşıyaka'da Dedebaşı, Yalı, Bostanlı, Bahçelievler, Şemikler, Fikri Altay, Mavişehir, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım, Örnekköy mahallelerinde sandık kurulacak.

Yalı
44 delegenin belirleneceği Yalı Mahallesi’nde sandığa çift listeyle gidildi. Seçimde Beyaz ve Mavi listeler yarışıyor. Mavi listede Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Murat aydın ile Milletvekili adayı Taha Okan dikkat çekiyor.

Bahçelievler

33 delegenin seçileceği Bahçelievler Mahallesi'nde sandığa çift listeyle gidildi. Seçim Beyaz ve Mavi listelerin rekabetine sahne oluyor.

BUCA
İnkılap, Atatürk, Bucakoop, Yıldız, Fırat, Göksu, Dicle ve Kuruçeşme mahallelerinde sandık kuruldu.
Atatürk
13 delegenin seçileceği Atatürk Mahallesi'nde sandığa üç listeyle gidildi. Seçimde Mavi, Beyaz ve Kırmızı listeler yarışıyor.

Yıldız
16 delegenin seçileceği Yıldız Mahallesi’nde sandığa çift listeyle gidildi. Seçim Beyaz ve Mavi listelerin yarışına sahne oluyor.
ÇİĞLİ
Ahmet Taner Kışlalı, Ahmet Efendi ve İzkent mahallelerinde sandık kuruldu.
19 delegenin seçileceği Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde sandığa çift listeyle gidildi. Seçimde Kırmızı ve Beyaz listeler yarışıyor.

Ahmet Efendi ve İzkent mahallelerinde ise sandığa tek listeyle gidildi.
İŞTE SEÇİM HEYECANI YAŞANACAK O MAHALLELER;
BAYINDIR
Sadıkpaşa, Kurt
BERGAMA
Gaziosmanpaşa
BORNOVA
Egemenlik, Gürpınar, Işıklar, Kızılay, Yeşilçam
ÇEŞME
Şifne, Yalı, Ardıç
KEMALPAŞA
Yeni Mahalle, Kemal Atatürk, Kazımpaşa, 29 Ekim
MENEMEN
Atatürk, Camiikebir, Esatpaşa, Gaybi, İsmet İnönü, Kasımpaşa, Kazımpaşa, Mermerli, Seydinnasrullah, Tülbentli, Uğur Mumcu, Zafer, Ahıhıdır
TORBALI
Bozköy, Çakırbeyli, Ortaköy, Çapak, Dağkızılca, Saipler, Düverlik, Dağtekke, Karakızlar, Çamlıca, Ormanköy, Karakuyu, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Helvacı, Karaot, Dirmil