Reklam

Çınarlı'da İZSU göleti!

İzmir'in Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde, İZSU kanalizasyon yenilemesinin ardından asfaltı atılmayan yol, vatandaşları mağdur etti.

Çınarlı'da İZSU göleti!

İzmir'in Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde, İZSU kanalizasyon yenilemesinin ardından asfaltı atılmayan yol, vatandaşları mağdur etti.

Çınarlı'da İZSU göleti!
16 Mart 2018 - 10:17

İzmir'in Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde, İZSU kanalizasyon yenilemesinin ardından asfaltı atılmayan yol, vatandaşları mağdur etti. Yaklaşık iki aydır sorunun devam ettiğini belirten vatandaşlar, "Çalışma yapıldıktan sonra günler geçti olmadı. Hem arayarak hem de belediyeye gidip başvuruda bulunarak şikayetlerimizi dile getirdik. Ancak hala asfaltlama yapılmadı. Sokağımız hafif yağışta dahi çamur gölüne dönüyor. Acilen çözülmesini istiyoruz" dedi.

BUCA'NIN YOLLARI KAZILIP BIRAKILDI

İzmir'in Buca ilçesinde yapılan kazı sonrası yolun tekrar asfaltlanmaması vatandaşları mağdur etti. Araçlar için de yolun tehlikeli olduğunu belirten vatandaşlar, "Kazı işlemleri bittikten sonra yol öylece bırakıldı. Belediyeyi kaç defa aramamıza rağmen gelen olmadı" diye konuştu.

ÇAMUR DERYASINA DÖNDÜ

Aydın'ın Çine ilçesine bağlı Kavşit mahallesinde yağışlarla beraber çamur deryasına dönen yollarda yayalar yürüyemiyor. Kışı bozuk, çamurlu ve çukur yollarla geçiren mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. AK Parti Çine eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan mahalle sakini Ali Tarhan, doğasıyla cennetten bir köşe olan mahallelerinin hizmet alamadığını belirterek, "Mahallemizin yolları çamurdan geçilmiyor. Bu manzara mahallemize yakışmıyor. İnsanları çamur içerisinde yaşatıyorlar. Hizmet yapamıyorsanız belediyede durmayıp istifa edin. Hizmet yapacağız diyerek her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Biz bu şekilde yaşamak istemiyoruz. Artık yeter" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum