Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rami Nalbantoğlu, bozuk yollarda yaşadıkları sıkıntıyla "Mahallemize doğalgaz bağlantıları yapıldı. Test çalışmaları tamamlandı. Evlerde doğalgaz kullanılıyor ve hiçbir sorun yok. Tek sorunumuz yolların bozuk olması. Kazılı halde bırakıp gittiler" sözleriyle dile getirdi. Özellikle 7400/10 sokak ve çevresindeki yolların çok bozuk olduğunu ve araçların alt takımlarının zarar gördüğünü belirten Muhtar Nalbantoğlu, "Vatandaşlar şikâyetini gelip bana bildiriyor. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ve doğalgaz firmasını aradım. Ancak henüz bir gelişme yok. İnsanlarımız mağdur. Tozdan nefes alamıyoruz. Yollar toz toprak içinde kaldı. Yaz gününde kapıyı pencereleri tozdan dolayı açamıyoruz. Yolların asfaltlanması ile ilgili kim sorumluysa görevini bir an önce yerine getirsin" dedi.
Doğalgaz Geldi Yollar Hala Bozuk
İzmir Karşıyaka İlçesi'nde Zübeyde Hanım Mahallesi'nde evlere doğalgaz verildi, ancak bu çalışmalar sırasında bozulan yollar üç aydır asfaltlanmayı bekliyor. Vatandaşlar, tozdan nefes alamadıklarını öne sürdü.
Yayınlanma :
18.08.2016 09:55
Güncelleme :
18.08.2016 09:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: