Doktor kendini böyle savundu
Tasarımcı Ece Deniz dudak dolgusu yaptırdığı ve dudaklarında enfeksiyon oluştuğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Şüpheli doktorun verdiği ifade ortaya çıktı.
Yayınlanma :
11.11.2020 12:02
Güncelleme :
11.11.2020 12:02
"MEMNUN ŞEKİLDE MUAYENEHANEDEN AYRILMIŞTIR"
Şüpheli operatör doktor M.K. ifadesinde, “Müşteki Ece Deniz’e 5 Ocak 2018 tarihinde muayenehanemde lokal anestezi altında dudak dolgusu yapılmıştır. Hasta işlem sonrasında problem olmadan muayenehaneden uğurlanmıştır. Daha sonra hasta, yapılan dolgu işleminden çok memnun olduğu için 23 Mart 2018’de muayenehaneme geldi ve hastaya lokal anestezi altında dudak dolgusu işlemi uygulandı. Hasta yine işlem sonrasında memnun şekilde muayenehaneden ayrılmıştır” ifadelerini kullandı.Müşteki Ece Deniz’in dudaklarında topaklanma olduğunu belirterek geldiğini söyleyen şüpheli, “Kendisine 7 Temmuz 2018 tarihinde lokal anestezi altında, topaklanma işlemi uygulanmıştır. Olası bir alerjik reaksiyonunun ve enfeksiyonun önüne geçmek için antibiyotik ve antienflamatuvar içeren reçete düzenlenip kendisine verilmiştir. Aynı işlem topaklanmanın geçmemesi üzerine 4 Ağustos 2018 tarihinde yeniden uygulanmış ve reçete verilmiştir” diye belirtti.
"HATAM BULUNMAMAKTADIR"
İfadesinde bir hatasının olmadığını iddia eden şüpheli, “Hasta 27 Eylül 2018 tarihinde kontrole gelmiş ve neredeyse topraklamanın kalmadığı, dudak şeklinin gayet normal olduğu, sadece minik minik yüzeysel topaklanmaların olduğu görülmüş ve hastaya herhangi bir işlem uygulanmamıştır. Hastaya uygulanan işlemde herhangi bir kusurum ve hatam bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.Topaklanma olayının vücudun başka yerindeki uçuk, yara ve yüzeysel tahriş sonucu ortaya çıkabileceğini kaydeden şüpheli, "Kaldı ki müşteki, dudakta ortaya çıkan probleme kendi kusuruyla sebebiyet vermiştir. Başka bir yerde muayene olmuş ve işlem yaptırmış olma ihtimali bulunmaktadır. Ayrıca müşteki, kendi vücudundan kaynaklanabilecek alerjik ve diğer reaksiyonlar hakkında bilgilendirilmiştir. Bu nedenle hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum” diye konuştu.
Öte yandan dosya, müşteki Ece Deniz’in rapor alması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: