İZMİR (İHA) - İzmir’in Menemen ilçesi Yahşelli Mahallesi Sakaltepe mevkisinde yaşanan kazada, 4 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti.
Öner Karakum (35), kızı Yasemin Karakum'la birlikte köy bakkalına gitmek için aracıyla yola çıktı. Sulama kanalı yanındaki yolda ilerlerken Öner Karakum, direksiyon hakimiyetini kaybedince beton bariyere çarpıp kanala uçtu. Baba Öner Karakum sulara gömülen otomobilden çıkarak yardım istedi.
Yoldan geçen araç sürücüleri tarafından Öner Karakum kurtarıldı. Daha sonra küçük kızı aramaya başlayan baba ve vatandaşlar, bir sonuç alamadı. Olay yerine gelen jandarma ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Su altı Grup Amirliği ve AFAD ekibi, karanlık olmasına rağmen kanalda botla arama yaptı. Havanın iyice kararması nedeniyle ve suyun debisinin yüksek olmasından dolayı gece yarısına doğru çalışmalara ara verildi. Ekipler küçük kızı aramaya dün sabah saatlerinde yeniden başladı. Küçük kızın cesedi Ulukent'teki kanal kapağında takılı bulundu. Cenaze arabasına konan Yasemin, Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Dört yaşındaki Yasemin sulama kanalında can verdi
İzmir’in Menemen ilçesi Yahşelli Mahallesi Sakaltepe mevkisinde yaşanan kazada, 4 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
02.07.2014 14:43
Güncelleme :
02.07.2014 14:43
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: