Reklam

Ege Kadınları Sahada Çalışıyor

Ege Kadınları Sahada Çalışıyor

Ege Kadınları Sahada Çalışıyor
22 Ekim 2020 - 20:50

Gazetem İzmir - İzmir Federasyonu çatısı altında yer alan Ege Kadın Dernekleri Federasyonu ile İzmir Emniyet Müdürlüğü “Sağlığımız için var olan sağlık çalışanlarına ve emniyet güçlerine yardımcı ol” sloganı ile emniyet gücü ile vatandaş arasında nahoş olaylara son verilmesi amacıyla Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Sağlık Komisyonu üyeleri Dr. Gökalp Müstecaplıoğlu, Dr. Nur Asiye Yaman, Eczacı Hatice Güleç ve Eczacı Hacer Eriş önderliğinde maske takmayanları uyarılarak, ücretsiz maske dağıtımı yaptı.



Sosyal proje hareket noktası 20 Ekim 2020 günü saat 15:00 ile 17:30 arasında Basmane karakolu önünden başlayarak Çankaya, Mezarlıkbaşı, Kemeraltı güzergâhı üzerinden Konak Atatürk meydanında son buldu.
Gerçekleştirilen proje hakkında açıklama yapan Ege Kadın Derneği Federasyon Başkanı Nurgül Uçar Aktuğ “Ege kadın Dernekleri Federasyonu çatısı altında 34 kadın derneği, her dernekte 10 kadın delege temsilci ile toplamda 340 kadın temsilci bulunmaktadır. Gerektiğinde topluma hizmet için bundan sonra birçok etkinlikle kadın gücünü ortaya koymaya devam edeceğiz. Ben yok, biz varız ve bu bilinç ile hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.














YORUMLAR

  • 0 Yorum