Katibe- Aziz Sevinç çiftinin kızı Esin Sevinç ile Dündar – Nurcan çiftinin oğlu Rıfat Korkut 7 Eylül Cumartesi akşamı Mandalina Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Gerçekleştirilen düğün merasiminde kız ve erkek tarafının akraba ve yakınları genç çifti yalnız bırakmadı. Misafirlerin doyasıya eğlendiği düğün merasiminde halaylar çekildi, oyunlar oynandı.
BALAYI BODRUM’DA
Genç çift düzenlenen düğün merasimi sonrası Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Goddes Of Bodrum İsis Hotel’ine balayına gitti. Gazetem İzmir ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
AİLELER MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Genç çiftin mutlu gününde aileler kendilerini yalnız bırakmayan konuklarını kapıda karşılayarak herkesle tek tek ilgilendi.
Gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek, yeğeni olan Esin Sevinç'in bu mutlu gününde sağlık sorunlarından dolayı yanında olamazken genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.






Yorumlar
Kalan Karakter: