Reklam

FETÖ’nün son umudu Akşener

Son zamanlarda üyelerini kaybetmemek için sürekli tahliye tarihi verip zaman kazanmaya çalışan FETÖ, şimdi de umudunu parti kurma hazırlığındaki Meral Akşener’e bağladı. Cezaevlerindeki örgüt üyelerinin, birbirlerine rüyalarında kurtarıcı olarak bir kadın gördüklerini ve bu kadının Meral Akşener olduğunu yaymaya çalıştıkları ortaya çıktı

FETÖ’nün son umudu Akşener

Son zamanlarda üyelerini kaybetmemek için sürekli tahliye tarihi verip zaman kazanmaya çalışan FETÖ, şimdi de umudunu parti kurma hazırlığındaki Meral Akşener’e bağladı. Cezaevlerindeki örgüt üyelerinin, birbirlerine rüyalarında kurtarıcı olarak bir kadın gördüklerini ve bu kadının Meral Akşener olduğunu yaymaya çalıştıkları ortaya çıktı

FETÖ’nün son umudu Akşener
28 Ağustos 2017 - 08:34

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçundan cezaevinde yatan üst düzey yöneticiler, umudunu Meral Akşener'e bağladı.
FETÖ'cülerin kendi aralarında uydurdukları rüya yalanı ile örgütteki çözülmenin önüne geçmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

KURTARICI KADIN

İstihbarat raporlarından alınan bilgilere göre, FETÖ'den tutuklu olanların ailelerini kandırarak zaman kazanmaya çalışan örgüt yöneticilerinin rüyalarında 'kurtarıcı bir kadın' gördüklerini ve bu kadının da parti kurma hazırlıkları içinde olan Meral Akşener olduğu bilgisi yayılmaya çalışılıyor.
Örgütteki çözülmeleri önlemek için Kasım ayında tahliye olacakları yönünde uydurmalar ortaya atan cezaevlerindeki örgüt yöneticilerinin, rüyalarında kurtarıcı olarak gördükleri kadının Meral Akşener'i işaret ettiği bilgisini yaymaya çalıştıkları belirlendi. Raporlara göre FETÖ üyeleri rüyada gördüklerini iddia ettikleri kadını ise şöyle tanımlıyor: "Bir kadın var hanım hanımcık. Sandalyede oturuyor. Elleri sıkı sıkıya bağlı. Sandalye kocaman. Sonra biri geliyor. Ellerindeki ipi kesiyor ve bu kadın hak arayanlar ile haksızlık yapanlar arasında adaleti sağlıyor."

KASIM'DA KAOS UMUDU

Son zamanlarda sürekli belli tarihler vererek cezaevlerindeki FETÖ tutukluları ve ailelerini kandırarak zaman kazanmaya çalışan örgütte çözülmeleri önlemek için birçok üye maaşa bağlanırken, tahliye vaadlerine bu kez de bir yenisi daha eklendi. Cezaevlerinden gelen bilgilere göre inandırıcılığını yitiren örgütün son umudu Kasım ayında çıkacak kaos ortamı söylemleri ve Meral Akşener oldu. FETÖ'den tutuklu bulunan üst düzey yöneticilerin cezaevlerindeki diğer hükümlüleri yeni uydurma rüyalarla kontrol altında tutmaya çalıştıkları öğrenildi.

BİR KADIN BAŞKAN

Bu yalan rüyalarda bir kadın başkanın Fetullah Gülen ile birlikte cezaevlerini boşalttığını anlatan örgütün imamları, 2019'da FETÖ'nün tüm gücüyle Meral Akşener ve Koray Aydın'ın yeni kuracakları ve henüz ismi belirlenmeyen ancak parti genel merkez binası bile tutulan partiyi destekleyeceğinin işaretlerini veriyor. Kılıçdaroğlu'nun yaptıkları çıkışları ve kontrollü darbe açıklamalarından ümidi kesen örgütün yeni umudunun Meral Akşener olduğu son istihbarat raporlarında gözler önüne serildi.

KILIÇDAROĞLU DA DESTEKLEMİŞTİ

Meral Akşener'in yeni parti kurma çalışmalarını değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Şöyle düşünmek lazım, demokratik parlamenter sistemi savunan ve bu bağlamda oy alacak bir siyasi yapılanma Türkiye'nin geleceği açısından iyi bir yapılanmadır. Başkanlık sistemini savunanlar ve ona destek verenler oylarının yönünü değiştirip Meral Hanım'a doğru bir eğilime girerlerse bundan, parti demiyorum ama, Türkiye kazançlı çıkar. Çünkü Başkanlık modelini Türkiye bağlamında düşünmek lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Firari Hain Emre Uslu'dan Demir Leydi'li paylaşım!

FETÖ'nün beyin takımında yer alan firari Emre Uslu da, 20 Temmuz 2013'te Twitter'da Meral Akşener'e "Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu :))" diye yazdı..

İşte Uslu ile Akşener'in karşılıklı yazışmaları:

EMRE USLU: @meral_aksener Bu gün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?

MERAL AKŞENER: @EmreUslu Ben muhalefetim olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))

EMRE USLU: @meral_aksener Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu :))

EMRE USLU: @meral_aksener Siz 28 Şubat'ın tek pozitif kişisiydiniz bizim için...

MERAL AKŞENER: @EmreUslu Allah razı olsun. Uslu, 27 Şubat 2016 tarihinde de, Akşener'in fotoğrafını paylaşarak "Demir Leydi'nin ayak sesleri" yazmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum