Türk Hava Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen hava operasyonunda, Suriye'nin El Bab bölgesinin kuzeyi, kuzeydoğusu ve batısı ile Kabbasin ve Suflaniyah'daki 17 DEAŞ hedefini imha etti.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan bilgilendirmeye göre, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün 12.25-13.04 ve 16.30-17.38 saatleri arasında, Suriye'nin El Bab bölgesinin kuzeyi, kuzeydoğusu ve batısı ile Kabbasin ve Suflaniyah'daki DEAŞ hedeflerine hava harekatı düzenlendi.
Toplam 16 bombanın atıldığı operasyonda, iki ayrı evi tek bombayla vurma başarısını gösteren Türk savaş uçakları, 17 DEAŞ hedefi tam isabetle imha etti.
Öte yandan, PYD/PKK bölgesine (Yılanlı ve Kurtviran) düzenlenen hava harekatlarında dört hedef tam isabetle vuruldu.
Fırat Kalkanı'nda 17 Terör Hedefi Vuruldu!
Türk Hava Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen hava harekatında, Suriye'nin El Bab bölgesinin kuzeyi, kuzeydoğusu ve batısı ile Kabbasin ve Suflaniyah'taki 17 DEAŞ hedefini imha etti.
Yayınlanma :
21.11.2016 09:30
Güncelleme :
21.11.2016 09:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: