Reklam

Hüsamettin Altındağ, halkın sorunlarını dinledi, Bakanları ziyaret etti!

Hüsamettin Altındağ, halkın sorunlarını dinledi, Bakanları ziyaret etti!

Hüsamettin Altındağ, halkın sorunlarını dinledi, Bakanları ziyaret etti!
01 Aralık 2022 - 17:26

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK (Özel Haber) - Mardin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ilçede yaşayan hasta vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ziyareti sonrası halkla bir araya gelen Altındağ vatandaşların sorunlarını bizzat dinledi.

ŞEYH SELAHADDİN SEYDAOĞULLARI'NIN TAZİYESİNE KATILDI

Altındağ hasta ziyareti ve vatandaş sorunlarını dinledikten sonra AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ve teşkilat üyeleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden bölgenin alimlerinden Şeyh Selahaddin Seydaoğulları'nın taziyesine katılarak sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

BAKANLARI ZİYARET ETTİLER

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretle alakalı kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altındağ "Bölgemize ve İlçemize vermiş oldukları her türlü destekten ötürü İçişleri Bakanımiz Sayın Süleyman Soylu'ya, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a bölge halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum