Reklam

"İLK ONLAR BANA VURDULAR"

Oyuncu Şevket Çoruh’un darp edildiği olayda diğer taraf yaşananları anlattı.

"İLK ONLAR BANA VURDULAR"

Oyuncu Şevket Çoruh’un darp edildiği olayda diğer taraf yaşananları anlattı.

19 Eylül 2019 - 17:48

İzmir’de oyuncu Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ile organizatör Serhat Aydoğdu'nun geçtiğimiz Cumartesi gecesi bir restoranda saldırıya uğradıkları yönünde haberlerin çıkması sonrasında diğer tarafta bulunan vatandaş, Gazetem İzmir’e açıklama yaparak haberlerin gerçeği yansıtmadığını gerçek mağdurun kendisi olduğunu iddia etti.
Olay gecesi kendisinin çalıştığı restorandan çıktıktan sonra aracına bindiğini ve bu sırada bölgede başı boş olarak sürekli bulunan 10’a yakın köpeğin saldırısına uğradığını söyleyen şahıs, köpekleri ezmemek adına aracıyla çeşitli manevralar yaptığını sonrasında köpeklerin hala gitmemesi neticesinde ezmemek için aracından inip yere pet şişe fırlattığını söyledi. Sonrasında aracına binmek isterken kendisine arkasından oyuncu Şevket Çoruh’un sarılarak kendisine bağırdığını ve yaşanan arbede sırasında oyuncu Murat Akkoyunlu’nun kendisine yumruk atmasıyla olayların geliştiğini de dile getiren D., “Onlar 4 kişi ben yalnızdım. Alkolün etkisiyle beni darp eden kişileri gören yakınlarım olay yerine geldiğinde kısa süreli olay yaşandı” dedi.
İlk olarak kendisinin darp edildiğini de sözlerine ekleyen vatandaş, “Ben eve gidiyordum. Eve giderken restorantın orda zaten 10 taneye yakın köpek var. Köpekler arabama saldırdı. Bende köpekleri ezmemek için arabayla ileri geri yaptım. Köpekler etrafından gitmeyince yere 1 tane pet şişe attım. Arkamı dönüp arabaya bineceğim anda da Şevket Çoruh ve yanındakiler geldi. Kendilerini görmedim bana arkadan sarıldı ve bağırmaya başladı. Kendisi ve yanındakiler oldukça sarhoştu. Orda ağız dalaşı yaşadık. Beni tek görünce Şevket Çoruh’un yanındaki Murat Akkoyun orda bir anda sıyrılıp bana yumruk attı. Onlar 4 kişi ben yalnızdım. Alkolün etkisiyle beni darp eden kişileri gören yakınlarım olay yerine geldiğinde kısa süreli olay yaşandı. Kamera kayıtları için avukatım başvurdu. 1-2 gün içinde kamera kayıtları zaten ortaya çıkacak. Kendileri haksız olduğu için röportaj bile yapamıyor. Şuan medyada bulunan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Zaten görüntüler elime ulaştığında hemen görüntüleri de tüm medya kuruluşlarıyla paylaşacağım” dedi.
Öte yandan restoran sahibi ve çalışanlarının da emniyette verdikleri ifadede Şevket Çoruh ve beraberindekilerden hatalı olduğu yönünde ifade verdiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum