Reklam

İMGİAD'a büyük onur!

İMGİAD’ın, geçtiğimiz aylarda oluşturduğu Yaşayan Renklerle İzmir Projesi’nin koordinatörü Esra Seyhan duvarlarını resimlerle güzelleştirdiği Torbalı Devlet Hastanesi başhekimi Şenol Topçu’dan Teşekkür Belgesi aldı

İMGİAD'a büyük onur!

İMGİAD’ın, geçtiğimiz aylarda oluşturduğu Yaşayan Renklerle İzmir Projesi’nin koordinatörü Esra Seyhan duvarlarını resimlerle güzelleştirdiği Torbalı Devlet Hastanesi başhekimi Şenol Topçu’dan Teşekkür Belgesi aldı

İMGİAD'a büyük onur!
14 Ağustos 2018 - 15:29

Mardin Genç İş Adamları Derneği (İMGİAD) Gençlik Platformu tarafından geçtiğimiz aylarda oluşturulan ve ilk olarak Torbalı Devlet Hastanesinde hayata geçirilen Yaşayan Renkler İzmir Projesi kapsamında hastanenin duvarları resimlerle hayat bulmuştu. Projenin tamamlanmasının ardından harekete geçen Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, proje koordinatörü Esra Seyhan’a teşekkür belgesi takdim etti. Hastane duvarlarının resimlerle oldukça samimi bir ortam yarattığını belirten Topçu, Esra Seyhan ve İMGİAD Başkanı Erdal Ataklı’ya teşekkürlerini iletirken, Esra Seyhan ise bu projenin kendisi için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, teşekkür belgesi aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

ONUR VERİCİ
Yaşayan Renkler İzmir Projesinin kapsamında ödüllendirilmenin kendilerine onur verdiğini ifade eden İMGİAD Başkanı Erdal Ataklı, “Aylar öncesinde oluşturduğumuz ve güvendiğimiz projeydi Yaşayan Renkler İzmir Projesi. Projeyi hayata geçirmeden önce Sayın İzmir Valimiz Erol Ayyıldız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve birçok önemli ismin fikirlerini ve onayını alarak bu yola çıktık. En büyük destekçimiz ise müdürümüz Ahmet Akman’dır.

Gerçekten büyük emek sarf etti. Kendilerine minnet borçluyuz. Ayrıca proje destekçileri arasında İzmir İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur da var. Kendilerine de teşekkürlerimi sunarım. Bize katılım gösteren İMGİAD Başkanvekili Serdar Soysal, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Demirkaya’ya da desteklerinden ötürü teşekkür ederim. İlk olarak Torbalı Devlet Hastanesinde başladık bu projeye. Esra kardeşimiz çok iyi çalıştı. Hastanenin duvarlarını adeta canlandırdı. Kendisi resimde oldukça maharetli. Zaten aynı zamanda resim öğretmeni. Onun sihirli dokunuşlarıyla, Torbalı Devlet Hastanemiz, çok sıcak bir yer oldu diye düşünüyorum. Bu hastane başhekimi tarafından da gözden kaçmadı ki bir teşekkür belgesi vermek istediler. Biz de İMGİAD olarak büyük bir onur duyduk. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İzmir’in her bölgesinde yaptıkları ve yapmaya devam edecekleri projelerle ekonomik ve sosyal açıdan toplumun kalkınması açısından önemli bir misyon edindiklerini ifade eden Erdal Ataklı, “Dış güçler tarafından bir takım manipülasyonlarla ve tehditlerle zor günler geçiren ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bölgesel kalkınma anlamında daha çok proje geliştirip, önemli yatırımların yapılmasına ön ayak olacak çalışmalarda yürütmek için harekete geçtik. Ülkemiz bizim en değerli varlığımız. Ülkemize yapılan bu ekonomik saldırıya karşı iş adamları olarak bize de önemli görevler düşüyor. El ele vererek aydınlık yarınlara varmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum