Reklam

İMGİAD’dan anlamlı ziyaret

İzmir Mardinli Genç İşadamları Derneği, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyarette derneğin eğitim ve istihdam projeleri konuşuldu.

İMGİAD’dan anlamlı ziyaret

İzmir Mardinli Genç İşadamları Derneği, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyarette derneğin eğitim ve istihdam projeleri konuşuldu.

İMGİAD’dan anlamlı ziyaret
19 Temmuz 2017 - 16:05

İzmir Mardinli Genç İşadamları Derneği (İMGİAD), İzmir Ticaret Odası’na (İTO) nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu tamamlayarak yönetim kurulunu belirleyen İMGİAD, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ataklı öncülüğünde İTO Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret ederek derneğin projeleri hakkında bilgi verdi. Derneğin aynı zamanda kuruluş amacının da önemli bölümünü oluşturan eğitim ve istihdam projelerini anlatan Ataklı ve dernek üyeleri, Demirtaş ile fikir alışverişinde bulundu.

“PROJELERİMİZİ ANLATTIK”

Uluslararası Eğitim Konfederasyonu’na da üye olan İMGİAD’ın eğitim projelerini ziyarette vurguladıklarını ve İTO Başkanı Demirtaş’la bu konuda fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Ataklı, “Sayın Başkanımız Ekrem Demirtaş’ı ziyaret ettik. Kendisi bizi kabul etti, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Görüşmemiz son derece olumlu ve etkili geçti. Kendimizi tanıttık, İzmir’de ne kadar Mardinli iş adamı olduğunu konuştuk. Derneğimizin hedefleri ve amaçlarını kendilerine aktardık. Ege Bölgesi’ndeki tüm gençlerimize el atacağımızı, onları geleceğe hazırlayacağımızı söyledik. Sonuçta onlar bizim geleceğimiz, biz her zaman gençlere yatırım yapacağız. Bugünün gençleri yarının iş adamları olacak. Onlar için seminerler, eğitimler düzenleyeceğimizin müjdesini verdik. Onun yanı sıra KOSGEB projelerini konuştuk. Kendileri de bize İTO’nun eğitim salonlarının her zaman bizlere açık olduğunu ifade etti. Güzel bir jestte bulundu. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca İTO’nun organize bölgeleri için kiralama opsiyonları ve devlet teşvikleri de masaya yatırıldı. Ayrıca ilerleyen günlerde İTO ve İMGİAD işbirliği ile Mardin’e iş adamları için bir tur düzenlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum