Reklam

“İsim babası Metin Külünk”

TAYDER Başkanı Muhammed Gömük tarafından ‘ABD’nin Truva Atı Terör Örgütleri’ isimli kitap yayınlandı.

“İsim babası Metin Külünk”

TAYDER Başkanı Muhammed Gömük tarafından ‘ABD’nin Truva Atı Terör Örgütleri’ isimli kitap yayınlandı.

“İsim babası Metin Külünk”
18 Nisan 2019 - 12:07

Fetullahçı Terör Örgütü İle Sivil Mücadele Platformunun resmi uzantısı olan Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAYDER) Başkanı Muhammed GÖMÜK, tarafından ‘ABD’nin Truva atı terör örgütleri’ isimli kitap yayınlandı.
AK Partili Metin Külünk’ün kitabın isim babası olduğunu ifade eden Gömük, “ABD ve İsrail laboratuvarlarında üretilmiş terör örgütlerinden Fetullahçı Terör Örgütünün kronolojisini farklı boyutlarıyla ele aldım ve siyonizmin çöpe giden bu 50 yıllık projesinin daha önce hiç değinilmeyen yönlerine ışık tutmaya çalıştım” dedi.
Gömük yaptığı açıklamasında, “Öncelikle kitap için isim arıyordum, değerli abim Metin KÜLÜNK’ü arayarak, kitap için isim aradığımı ve fikir verebileceğinizi düşündüm dediğimde, bana içeriğini sordu ve yeni çıkan kitabımın isim babası oldu…
Hazırladığım bu eserde, ABD ve İsrail laboratuvarlarında üretilmiş terör örgütlerinden Fetullahçı Terör Örgütünün kronolojisini farklı boyutlarıyla ele aldım ve siyonizmin çöpe giden bu 50 yıllık projesinin daha önce hiç değinilmeyen yönlerine ışık tutmaya çalıştım. Bu eserim, FETÖ’den PKK’ya IŞİD’den DHKP-C’ye açılan yelpazede, son elli yıllık süreçte Türkiye’nin başına bela edilen ve emperyalizmin maşalığını yapmak görevi verilen terör örgütleriyle ilgili gerçeklere ışık tutuyor. Örgütün kuruluş felsefesi yüzyıllar öncesinin Haşhaşilerine dayanır. FETÖ’yü kurgulayan şeytani üst aklın, Batı’da ciddi araştırmalara konu olmuş Haşhaşilerden ilham aldığı çok açıktır. FETÖ’nün gelişmesi ise Moon Tarikatı, Opus Dei ve Scientology gibi aynı üst akılca geliştirilmiş diğer terör örgütleriye büyük benzerlik gösterir. Devletimiz içindeki yetkili merciiler, daha 90’larda ABD’nin PKK’ya açıktan desteğini görmüş ve delillendirmiştir, ancak bu yetkili merciiler maalesef aynı zamanda etkili merciiler değillerdi. Yakın zamanda ABD’nin terör örgütü PYD’ye 4900 kamyon silah yardımı yapmasını dünya gözüyle seyreyledik. Alışkın olduğumuz için şaşırmadık. Durum o kadar zıvanadan çıktı ki PYD’yı PKK’dan ayrı göstermeye çalışan ABD, PYD’nin PKK demek olduğunu ağzından kaçırdığında bunu hiç umursamadı bile… Aynı ABD gün gelecek ve FETÖ’nün de kanlı bir terör örgütü olduğunu umursuzca kabul edecek… Gel gör ki milletçe ABD’nin nasıl bir terör devleti olduğunu, PKK/PYD, FETÖ, IŞİD/DAİŞ dahil tüm terör örgütlerinin ABD tarafından nasıl kurulduğunu, korunduğunu ve kollandığını artık gayet iyi biliyoruz. Hâlâ bilmeyenler ya da inanmak istemeyenler varsa da bu kitabı okuduktan sonra fikirlerinin mutlaka değişeceği kanaatindeyim. Haykırılması gereken esas gerçek şu ki İslam terörü diye bir terör çeşidi yoktur ama bal gibi de Hristiyan terörü, Yahudi terörü ve bunların ikisinin karışımından müteşekkil bir siyonist terör vardır FETÖ’nün Hindistan’daki çalışmalarından suikast timlerine, ilahiyat fakültelerinin ‘’dinlerarası diyalog’’ aymazlığından Moon tarikatına dek pek çok çarpıcı olay ve gelişmeyi analiz eden Gömük, yakın geçmişimize dair çarpıcı saptamalarda bulunuyor… İşte şu okumuş olduğunuz birkaç satırı dâhi başka hiçbir kitapta okuyamazsınız. O hâlde farklılığın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ne demiş filozof Juvenalis: De magnis majora loquuntur. Büyük meseleler hakkında büyük konuşulur” dedi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum