İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavaklıdere Mahallesi Ankara Caddesi'nde bulunan bir konutta tombala oyunuyla kumar oynatıldığını öğrenince operasyon yaptı. Dün konuta baskın yapan jandarma ekipleri, kumar oynatmak ve yer temin etmek suçundan V.P.'yi, ayrıca kumar oynadığı belirlenen 46 kişiyi gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından her bir şüpheliye, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 217 lira idari para cezası kesildi. Ardınan tüm şüpheliler serbest kaldı.
İzmir’de kumar baskını: 46 gözaltı
İzmir’in Bornova İlçesi'nde, kumar oynamak ve oynatmak suçundan 46 kişi gözaltına alındı.
Yayınlanma :
21.02.2017 13:45
Güncelleme :
21.02.2017 13:45
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: