Reklam

İzmir’de Yaşayan Çorumlu’lardan Gönül Köprüsü Buluşması

İÇSİAK İzmir Çorum Sanayi İş adamları Kulübü ve Çorum Haber Ege Temsilciliğinin işbirliği ile düzenlenen organizasyonla İzmir’de yaşayan Çorumlular bir araya geldi.

İzmir’de Yaşayan Çorumlu’lardan Gönül Köprüsü Buluşması

İÇSİAK İzmir Çorum Sanayi İş adamları Kulübü ve Çorum Haber Ege Temsilciliğinin işbirliği ile düzenlenen organizasyonla İzmir’de yaşayan Çorumlular bir araya geldi.

İzmir’de Yaşayan Çorumlu’lardan Gönül Köprüsü Buluşması
29 Kasım 2022 - 12:07

Türkiye’de nüfusa oranla en fazla Çorumlu'nun yaşadığı önde gelen kentlerden birisi olan İzmir'de yaşayan Çorumlular Gönül Köprüsü buluşmasında bir araya geldi.
Sivil Toplum Örgütleri, bürokrat, sanayiciler iş adamları ve çeşitli meslek gruplarından önde gelen isimlerin bir araya geldiği organizasyonda birlik mesajı verilirken tekrar bir araya gelme konusunda temenniler dile getirildi.

Organizasyonu düzenleyen (İÇSİAK) İzmir Çorum Sanayi İş Adamları Kulübü Kurucusu ve Çorum Haber Ege Temsilcisi Ali Erol Diker, “İzmir’de yaşayan birçok üst düzey Çorumlu hemşehrimizle görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonra da ‘Gönül Köprüsü’ buluşmalarımız büyüyerek devam edecek. Bu buluşmalarda kimsenin görüş ve düşünce dünyasına bakmıyoruz. Bizim temel amacımız İzmir’de yaşayan Çorumlular olarak birlik ve beraberliğimiz gerçekleştirmek. İhtiyacımız olanda bu birlik ve beraberlik. Bu organizasyonlarda güzel birlik beraberlik duygusu yakaladık. Amacımız bunu devam ettirmek.”

Organizasyona katılanlara teşekkür eden Ali Erol Diker, “19 Kasım Saat: 19.00’da Çorum simgelerine atıfla yaptığımız yemekli toplantımıza katılımda muhteşemdi. Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz diyerek çıktığımız bu kutsal yolda her biri birbirinden kıymetli hemşehrilerimizle muhteşem bir geceye hep birlikte imza attık” şeklinde konuştu. 

Diker, katılımcılara teşekkür ederek şöyle devam etti: “Gecemizde bizleri onurlandıran sanatçılarımız Erdogan Çördük'e, Şehriban Tekçe'ye, Pelin Taneli Kadıoğlu'na, Volkan Gezer'e, İzmirde yaşayan Çorumlular’a desteğini esirgemeyen Sayın Enver Yücel'e, Ali Yatar'a, Ramazan Üzün'e, Veli Salgın'a, Selçuk Şahin, Muharrem Ekti, Gonca Yılmaz, Seyit Onbaşı, Ekrem Mertoğlu, Mustafa Tosun, Haydar Şenel, Özgür Yücel, Fuat küp, Onur Yılmaz, Halil Süren, Emre Tepe, Celal Ayçiçek, Mustafa Dalmızrak, Yücel Çördük, Rasin Oğuz, Av. Tayfun Aksoy, Av. Elvin Akpınar, Emir Atabey, Ankara'dan gelen Vakıf 19 Genel Başkanı Alper Bilan, Mehmet Ali Kakaç, Kıbrıs'dan gelip bizleri onurlandıran Rektör Prof. Dr. Ahmet Bülent Göksel, Zeybek Otelleri zinciri iş insan Ahmet Zeybek, Altınordu Kulüp başkanı M. Sinan Bezircilioğlu, Benotti Levent Temizcan, Aydan Kocaman, Orhan Temiziş, Hasan Özer Gökmen, Başsavcı Ömer Faruk Yurdagül, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, Gazeteci yazar Ahmet Kaplan, gazeteci Sefer Ayçe, maddi manevi desteğini esirgemeyen iş insanları Güler oto Celal Özkan'a, Kerem Kanat'a, Buğra Özerdogan'a, Sadık Yoltay'a, Ali Aydın'a, Yılmaz Kurt'a, Çiçek Ve Telgraf gönderen Çorum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi'ye, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a, Katılım sağlayan tüm Çorumlu Hemşehrilerimize ve Bir Şehre Ömrünü adayan duayen gazeteci Çorum Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı çok kıymetli Abim ve üstadım Mehmet Yolyapar'a, mesaj gönderen, telefonla arayan ve heryıl düzenlediğimiz yemeğimizi onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.”