15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara çıkan vatandaşların demokrasi nöbeti 26. gününde de devam ediyor. Darbe girişimine karşı koymak için meydanlara çıkan ülke sevdalıları, İzmir’de de Konak Meydanı’nı boş bırakmıyor. Güneşin batmasıyla birlikte alanı dolduran binlerce İzmirli, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan demokrasi nöbetinde sık sık darbe karşıtı tezahüratlar attı.
İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, demokrasi nöbetine her gün olduğu gibi bugün de katıldı. Konak Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, ara ara çalan mehter marşları, dombra ve Mustafa Yıldızdoğan’ın “Ölürüm Türkiyem” şarkılarıyla coşuyor. Vatandaşların demokrasi nöbeti, sabahın ilk ışıklarına dek devam edecek.
İzmirliler 26 Gündür Demokrasi Nöbetinde
Tüm yurtta olduğu gibi İzmirli vatandaşlar da darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sabaha kadar sürdürmeye devam ediyor.
Yayınlanma :
10.08.2016 09:49
Güncelleme :
10.08.2016 09:49
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: