Reklam

Kalitenin adresi: "Buca Halk Pazarı"

Müşterilerine Buca Erdem Caddesi üzerinde hizmet veren Buca Halk Pazarı sahibi Ahmet Dağ, gazetemize işyerlerinin satış politikaları ve ürün kalitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kalitenin adresi: "Buca Halk Pazarı"

Müşterilerine Buca Erdem Caddesi üzerinde hizmet veren Buca Halk Pazarı sahibi Ahmet Dağ, gazetemize işyerlerinin satış politikaları ve ürün kalitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kalitenin adresi: "Buca Halk Pazarı"
07 Mart 2017 - 10:40

Gazetem İzmir / Buket KARALDI - Kaliteli ürünleri ile Buca halkının gözdesi olan Buca Halk Pazarı Erdem Caddesi'nde hizmetini sürdürüyor. Satış politikası ve ürün kalitesiyle ilgili bilgi almak için gittiğimiz Buca Halk Pazarı'nda işyeri sahibi Ahmet Dağ ile sohbet ettik.

Salih Erkek: Ahmet kardeşim hayırlı işler. Kaç yılından beri bu sektördesiniz?

Ahmet Dağ: Salih bey öncelikle hoş geldiniz. Burada olmanız bizim için onur verici. Yaptığınız işe saygı duyuyor ve sizi yakından takip ediyorum. Girdiğiniz her işte olduğu gibi yazılı basında da başarılı olacağınıza inancım sonsuz. Pazarcılık yapıyorduk ilk zamanlar, 25 senedir de bu sektördeyiz. Daha sonra Aslan manav olarak başladık ve bugün şükürler olsun ki halkımıza kaliteli ürünlerimizle Buca’da hizmet sunuyoruz. Bu manavımızda 5'nci senemizi doldurduk.

Salih Erkek: Gördüğüm kadarıyla birçok manavda mevsimden dolayı bulamayacağımız meyveler burada mevcut. Örneğin kavun ve karpuz ilk dikkatimi çekenler...

Ahmet Dağ: Evet doğru. Biz her türlü ürünümüzle müşterimize kaliteli ve lezzetli mal satıyoruz. Söylediğiniz gibi çoğu manavda olmayan ürünler bizde bulunur. Sebze ve meyve satışımıza çok dikkat ederiz, lezzetini beğenmediğimiz malı reyona koymayız hemen geri yollarız.

Salih Erkek: En çok müşterileriniz nerelerden geliyor?

Ahmet Dağ: Bu bölgeden tabi çok fazla müşterimiz var. Akşam saatlerinde arabalı müşterilerimiz çok oluyor.

Salih Erkek: Fiyat politikanız nasıl?

Ahmet Dağ: Fiyatlarımız genellikle pazar ile aynı. Manav ya da süpermarket politikası gibi değil, burası bir halk pazarı, bu nedenle fiyatlar asla uçuk değil. Müşterilerimizde bu konuda bizimle aynı görüşte. Ürünlerimizdeki kalite konusunda da memnun olduklarını dile getiriyorlar. Bize özel geliyorlar, bizdeki yeşillikleri halde bulamazlar. Bize Bayındır’dan, Ödemiş’ten özel geliyorlar.

Salih Erkek: Bu konu çok önemli zaten. Ürünleriniz kaliteli, tezgah düzeniniz güzel, özen gösteriyorsunuz. Yeşilliklerin rengi, görüntüsü her şeyi belli ediyor. Bizim aracılığımızla Buca’ya ve İzmir halkına iletmek istediğiniz bir şey var mı?

Ahmet Dağ: Buca halkı yıllardır bizi tanıyor, biliyor. Satışta olan kaliteli ürünlerimizle halkımızın hizmetindeyiz. Herkesi Buca Halk Pazarı'na bekliyoruz. Size de ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Salih Erkek: Ben de çok teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum