Reklam

Kardeş Kılıçdaroğlu net konuştu: "Ağabeyim bile beni susturamaz"

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında dile getirdiği iddialara cevap veren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Abimi yine FETÖ’cüler kandırdı” dedi.

Kardeş Kılıçdaroğlu net konuştu: "Ağabeyim bile beni susturamaz"

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında dile getirdiği iddialara cevap veren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Abimi yine FETÖ’cüler kandırdı” dedi.

Kardeş Kılıçdaroğlu net konuştu: "Ağabeyim bile beni susturamaz"
11 Aralık 2016 - 11:16

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Birisi cebine para koyup 'çık bunu söyle' dediyse, kapının önüne koyarız" açıklamasına "İspatlamayan namerttir" diye cevap veren Celal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabı hacklendi. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunan Celal Kılıçdaroğlu, "Derdim abimle değil, FETÖ'cülerle. Bunu her zaman ifade ettim. Abimi yine FETÖ'cüler kandırdı. Ben de kendisine cevabımı verdim.
Benim arkamda kimse yok. Banka hesaplarımı incelesinler. Bir şey bulurlarsa o zaman konuşsunlar. Açıklamamın ardından sosyal medya hesabım çalındı. Birileri beni susturmaya çalışıyor ama susmayacağım. Partinin içinden FETÖ'cüler temizleninceye kadar konuşmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Oturma eylemi yapacak

Celal Kılıçdaroğlu, "Abimi FETÖ'cüler kandırmış" döviziyle 25-28 Kasım tarihleri AK Parti'nin operasyonlarına destek vermek için Söke'den Didim'e yürümüştü. Hükümetin FETÖ ile mücadelesine destek vermek ve CHP içindeki FETÖ'cülerin temizlenmesi için yaptığı yürüyüşün ardından ölüm orucuna başlayan Celal Kılıçdaroğlu, partiden ihracı için disiplin kuruluna sevk edilmesi üzerine CHP'den istifa etmişti. FETÖ/ PDY ile mücadelesi nedeniyle ölüm tehditleri alan, adresi gizli tutulan ve polisin 24 saat nöbet tuttuğu, demir parmaklıklarla çevrelenmiş bir evde yaşamaya mahkum olan Celal Kılıçdaroğlu, dün itibariyle 13 gün süren ölüm orucunu sonlandırdı. FETÖ ile mücadelesine Didim Kent Meydanı'nda oturma eylemiyle devam edeceğini belirten Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmak için vatandaşlardan FETÖ ile ilgili bilgi ve belgeleri kendisiyle paylaşmalarını istedi.

"Erdoğan ile görüşeceğim"

Ölüm orunu sonlandırdığını ve sağlığının yerinde olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "13 gün boyunca evimde ölüm orucu tuttum. Bundan sonra mücadelemi hukuksal açıdan devam ettirmeye karar verdiğim için ölüm orucunu sonlandırıyorum.
Didim Kent Meydanı'nda oturma eylemine başlayacağım. Oturma eyleminde elinde FETÖ ile ilgili bilgi ve belgesi olan vatandaşların bana teslim etmesini rica ediyorum. Bana iletilecek bu belgeleri bizzat Cumhurbaşkanı'na vereceğim" dedi. Kılıçdaroğlu, geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupta kendisinden randevu talep etmişti.

"Abim Didim'in gerçeklerini bilmiyor"

Latif Şimşek'in hazırlayıp sunduğu "Dinamit" programına katılan Celal Kılıçdaroğlu, abisinin, "Didim Belediyesi olağanüstü hizmetler veriyor. Cebine para koyup, çık şunu yap diyorlar. Çıkıp onlar yapılıyor. O kişinin etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz, o müteahhidin yandaşları, biz bunların hepsini biliyoruz" açıklamasının "şaka" olduğunu savundu. Abisinin Didim gerçeklerini bilmediğini söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, "FETÖ'cü Erkan Karaarslan Didim Belediyesi'ni de yönetmiş. Verdiğim mücadele temiz bir toplum mücadelesi. Üzülerek izliyorum, CHP FETÖ temizliğinde sınıfta kalan parti oldu. Abime bir daha Didim konusunda şaka yapmamasını öneriyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum