Teknik Direktör Halim Okta ile yollarını ayıran Karşıyaka, takımın eski çalıştırıcılarından Cihat Arslan ile anlaştı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, Teknik Direktör Halim Okta ile yollarını ayırmıştı. Düşme hattındaki Karşıyaka’nın yeni yönetimi, takımın eski teknik antrenörlerinden Cihat Arslan ile anlaştı. Yeşil-kırmızılılar, 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Arslan ile sözleşme imzalarken, Arslan’ın yardımcılıklarını Recep Umut ve Ülgen Durak’ın yapacağı öğrenildi.
Cihat Arslan, 2012-2013 sezonunda teknik direktör olarak görev yaptığı Karşıyaka’da futbolculuk döneminde de forma giymişti.
Karşıyaka’da ikinci Cihat Arslan dönemi
Teknik Direktör Halim Okta ile yollarını ayıran Karşıyaka, takımın eski çalıştırıcılarından Cihat Arslan ile anlaştı.
Yayınlanma :
25.01.2018 15:20
Güncelleme :
25.01.2018 15:20
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: