CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Emeklilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu toplantıda kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Babasının sigortasız çalıştırıldığını söyleyen bir kişi Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlattı.
.jpg)
“Bu düzenin Allah belasını versin” diyerek Kılıçdaroğlu’na ayakkabı fırlatan saldırgan korumalar tarafından etkisiz hale getirildi. Kılıçdçaroğlu saldırıya ilişkin, “Sanırım saldırganın akıl sağlığı yerinde değil” dedi. İki kez fırlatılan ayakkabının Kılıçdaroğlu’na isabet etmediği bildirildi.
Kılıçdaroğlu korumalarına nazik davranın uyarısında bulundu. Saldırganın kimliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, saldırıyı tek bir partiye yönelik değil düzene istinaden refleks geliştirerek yaptığı bildirildi.
SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Saldırgan Yunus Emrah S'nin, babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığını ifade ettiği, iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşan babasına, özlük haklarının verilmediğini öne sürerek, Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.
İLK GEÇMİŞ OLSUN MESAJI GÖKÇEK'TEN GELDİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabılı protestonun ardından ilk geçmiş olsun mesajı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatılmış. Geçmiş olsun. Her türlü tartışmaya evet, kaba kuvvete hayır" dedi.

BEKAROĞLU KAÇTI
Saldırı sırasında kameralara yansıyan ilginç bir detay Ensonhaber okurunun gözünden kaçmadı.
Saldırı anının videosunda çevredekilerin Kemal Kılıçdaroğlu'na siper olduğu görülüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ise çantasını alarak hızla kaçıyor.


Yorumlar
Kalan Karakter: