AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile AK Parti Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, Hüseyin Kocabıyık, Atilla Kaya ve CHP'li Milletvekilleri Özcan Purcu, Ali Yiğit bir arada fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı AK Parti'li Kaya sosyal medya hesabından "İzmir milletvekilleri olarak TBMM Genel Kurulu'ndan tüm İzmir'e selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz" notuyla paylaştı.
Meclis'te İzmir Pozu
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda AK Partili ve CHP'li İzmir Milletvekilleri bir araya gelerek sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğrafla İzmir'e selam gönderdi.
Yayınlanma :
13.05.2016 09:29
Güncelleme :
13.05.2016 09:29
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: