Reklam

Necip Kalkan Mardinliler Federasyonu'nu ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan İzmir Mardinliler Federasyonu'na (İMAF) nezaket ziyaretinde bulundu. Kalkan'ı ziyaretinde Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkan yardımcısı Şehmuz Bedir yalnız bırakmadı.

Necip Kalkan Mardinliler Federasyonu'nu ziyaret etti

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan İzmir Mardinliler Federasyonu'na (İMAF) nezaket ziyaretinde bulundu. Kalkan'ı ziyaretinde Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkan yardımcısı Şehmuz Bedir yalnız bırakmadı.

Necip Kalkan Mardinliler Federasyonu'nu ziyaret etti
19 Mart 2017 - 22:28

Gazetem İzmir - İzmir'in renkli simalarından, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan İzmir Mardinliler Federasyonu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Federasyon Başkanı Beşir Tunç ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete Mardinli vatandaşlarda katıldı.

BAŞKAN BEŞİR TUNÇ: PARTİ AYRIMI YOK, AMACIMIZ HİZMET ETMEK

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan'ın ziyaretinde söz alan İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Beşir Tunç katılan herkese teşekkürlerini iletti.
Tunç sözlerine şöyle devam etti: "Bizler bu göreve talip olduğumuzda başta İzmir'de yaşayan Mardinli hemşerilerimize ve tüm İzmirlilere hizmet etmeyi hedeflediğimizi söylemiştik. Bu sebeple yönetime A, B, C partilerine mensup çok değerli insanları aldık. Örnek olarak Sayın Fevzi Bayram'ı, Şakir Başak'ı gösterebiliriz. Siyasilerin yanı sıra çok değerli işadamlarıda aramızda mevcut. Hepimizin ortak amacı insanlarımıza hizmet etmek. Arkamızda güvendiğimiz insanlarımız da mevcut. Mesela her sıkıntımızda destekçimiz olan, yardımını bizden hiçbir zaman esirgemeyen Karabağlar Kaymakamı Sayın Mehmet Sadık Tunç. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimiz Necip Kalkan da değer verdiğimiz kişiler arasında yer alıyor. İzmir'de yıllarca iş ve siyaset hayatında yer aldı, İzmir'e katkıları olan birisi. İzmir Mardinliler Federasyonu'na yaptığı ziyaretten dolayı mutluyum, kendisine şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum."

KAYMAKAM TUNÇ: HEMŞERİLERİMİZE HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ

İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç'un davetiyle kürsüde konuşma yapan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç hemşerilerine hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu vurguladı. Tunç sözlerine şöyle devam etti: "Sayın başkanımız yardımlarımızdan dolayı teşekkür etti. Bizim yaptığımız yardımın sözü dahi olmaz. 4 yıldır bu görevi yürütüyorum. Ne büyük bir gururdur ki İzmir'de Mardinli hemşerilerimin en yoğun yaşadığı Karabağlar ilçesinde görevliyim. Bundan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Karabağlar'da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bize nasip oldu. İlçemizde ikamet eden vatandaşalarımızın desteğini her zaman yanımda hissettim. Çok şükür ki 4 yıldır bu görevi layıkıyla yerine getiriyoruz, başımız her daim dik. Federasyonumuzun değerli başkanı Sayın Beşir Tunç ile zaman zaman istişarede bulunuyor, imkanımız yettiğince katkı koymaya çalışıyoruz. Sizlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum ve her zaman yanınızdayım.

"NECİP KALKAN: MARDİNLİLERİN ÖNÜNDE SAYGIYLA...

İzmir Mardinliler Federasyonu'na yaptığı nezaket ziyaretinde söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan Mardinlilerin önünde saygıyla eğildiğini söyledi.

Kalkan sözlerine şöyle devam etti: “Mardinliler Federasyonu kurulduğundan beri buraya gelir giderim. Mardinlilerin cenazelerine giderim, düğünlerine giderim, açılışlarına giderim, temel atmalarına giderim, kavgalarına giderim, kısacası her zaman Mardinlilerin yanında olurum. 15 sene Ticaret Odası'nda Meclis Başkanlığı, 4 sene Kalkınma Ajansı Başkanlığı, Özfatura döneminde de 5 sene Meclis Başkanvekilliği yaptım. Yanımda en çok Mardinliler vardı, ben de bu sebeple her zaman Mardinlilerin yanında oluyorum, bundan dolayı da Mardinlilerin önünde her zaman saygıyla eğilirim. Bir insan hayatta en fazla evladını sever, evlattan başka vazgeçilmez sevgisi olan var mıdır? Bence yok. Benim bir kız evladım var onu da Mardinlilere gelin verdim daha ne diyim. Ben Siirtliyim, Arap kökenliyim. Mardinli dostlarıma her zaman severek ve koşarak geldim. Sayın Kaymakamıma, federasyon başkanımız Beşir Beye teşekkür ederim.

DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ

Türkiye dünyanın en güzel ülkesidir. Ben dünyada hemen hemen her yeri gezdim. Dünyayı gezin, olan olayları takip edin ve her şeye yakından bakın. Dünyanın çivisi çıkmış durumda. Ben 16 aydır milletvekiliyim. 16 ayda bir vekil ihtilal görür mü, anayasa değişikliği görür mü, terörün maksimum seviyelere geldiğini görür mü, referandum görür mü? Ben hepsini gördüm. Uzun yıllar vekillik yapanların görmeyeceklerini gördük ama dünyada bundan farklı değil bunu bilin. Ve ülkemizin dünyanın en güzel ülkesi olduğunun farkına varalım. Türkler 1071'de Anadolu’ya geldikleri zamandan 19 sene sonra vay Türkler geliyor, Müslümanlar geliyor diyerek 12 haçlı seferi yaptılar, İslamiyetin yayılmasını istemediler. Ankara’dan çekip getirdiğim fotoğrafları size göstermek istiyorum, bakın birinde rahmetli Başbakanımız Bülent Ecevit ve diğer ülkelerin Başbakanları var, bakın bütün Başbakanlar aralarında konuşurken Ecevit yalnız duruyor. Bir de diğer resme bakın, bütün Başbakanlar Recep Tayyip Erdoğan’a bakıyor. Bu resmi göstermedeki amacım yaşanmış olayı görmemiz, şimdi böyle bir devlet başkanı çıkıp dünya liderlerinin arasında ben de varım, Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilcisi benim diyor. Türklere çektirdikleriniz sona erdi, yeni bir devir başladı diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Franfurk'daki havaalanı 100 milyon yolcu taşıyor. Amsterdam’daki havaalanı da 55 milyon yolcu taşıyor. Siz bütün bunların dünya dengelerini bir kenara bırakıp bir tavır koyup 150 milyon kişinin taşındığı dünyanın en büyük havaalanını yaparsanız onların karşısında olmaz mısın? Sizi hedef olarak görmezler mi? İşte bu düşmanlığın sebebi başarıdır. Gazi Sultan Mehmet köprüsünü yaparsanız, Avrasya Tüneli'ni yaparsanız, dünyanın en büyük nükleer santrallerinden birisini yaparsanız size nasıl düşman olmasınlar?

EVET DE BİZDEN HAYIR DA!

Referandumda evet diyen de bizdendir hayır diyen de. Sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Biz her zaman kardeşiz. Türkiye’nin maddi durumu kötü diyenlerin içi kötü. Türkiye’nin gelişmesini ve kalkınmasını istemiyorlar, yapmış olduğumuz yeni sistemde değişiklikler var. 45 tane başkan geçmiş hepsinin istediği de her daim başkanlık sistemi olmuştur. Araştırın bunu sizde göreceksiniz. Ben Ticaret Odası'nda görev aldığım dönemde toplu olarak arkadaşlarımızı Çanakkale’ye bir kere de Dumlupınar’a götürdüm. Gidin orada yan yana yatanların uyruklarına bakın, Laz’ı ,Çerkez’i, Kürt’ü, Arap'ı, Çerkez'i beraber yatıyor orada. Bu yüzden diyorum ki hayır diyeninde başımızın üstünde yeri var, evet diyeninde. Bu böyle bilinsin. Bizim bizden başka dostumuz yok. Birbirimizle uyuşma sevdasında olmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti dünya devleti olma yolunda, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın söyledikleri doğrudur. Onların dediklerine kulak verin. Devir istikbal devri, devir istikrar devridir. Biz evet diyoruz, evet demeyene de saygı duyuyoruz. Ama memleketimiz için bu kararı mantıklı düşünerek vermeliyiz.

ERKEK'TEN KALKAN'A TEŞEKKÜR

Necip Kalkan'ın konuşmasından sonra söz alan İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek Kalkan'ın federasyon ziyaretinden memnun olduğunu dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Erkek sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Necip Kalkan'ı uzun yıllardan beri tanırım. Birlikte birçok başarılı işin altına imza attık. Özfatura zamanında da beraberdik. Şahsımın ne kadar inatçı olduğunu iyi bilen biridir. Vakti zamanında Karabağlar'ın ilçe olması adına proje sunacağımı kendisine söylediğimde bana 'imkansızın peşindesin ama tuttuğunu koparırsın, bunu da başaracağına eminim' demişti. Gün geldi Karabağlar ilçe oldu. Sayın Kalkan ile beraber çok yol aldık bugünlere geldik. Federasyona ve Mardinlilere katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”

KALKAN: ERKEK KADAR AZİMLİ ÇALIŞKAN MARDİNLİ GÖRMEDİM

Salih Erkek'in sözleri üzerine tekrar söz alan Kalkan “Salih Erkek ile 1991 yılından beri beraberiz. 1991 yılında milletvekili adayı olduğu zaman ekibine tişört yaptırmış, her konuda katkı koymaya çalışmıştım. Kendisi Karabağlar'ın ilçe olması adına en büyük gayreti gösteren kişidir. Uzun yıllardır dostum olan Salih Erkek kadar azimli ve çalışkan bir Mardinli daha görmedim” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Temenniler kısmında söz alan AK Parti Karabağlar İlçe Başkan yardımcısı Şehmus Bedir birlik ve beraberlik konusuna vurgu yaptı. Evet veya hayır değil bizim kardeşliğimiz önemli diyen Bedir “bir bütün olduğumuz sürece kazanırız. Evet veya hayır çıkabilir bu sorun değil, eğerki çıkacak sonuç veya bu aşama bizim birliğimize, kardeşliğimize zarar getirirse o zaman sorun olur” diye konuştu.

Federasyon yönetiminde yer alan Fevzi Bayram’da ziyaretinden dolayı Necip Kalkan’a teşekkür etti ve memleketimizin selameti için hakkımızda en doğrusu neyse ol olsun diyerek beraberlik vurgusunda yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum