Reklam

Mustafa Kara "Lezzet" işine girdi

İzmir’de uzun yıllar Mobilyacılar Odası Başkanlığı yapan Mustafa Kara, ahşap kesme testeresini bıraktı eline döner bıçağını aldı.

Mustafa Kara "Lezzet" işine girdi

İzmir’de uzun yıllar Mobilyacılar Odası Başkanlığı yapan Mustafa Kara, ahşap kesme testeresini bıraktı eline döner bıçağını aldı.

Mustafa Kara "Lezzet" işine girdi
19 Mart 2017 - 21:30

Gazetem İzmir - İzmir'de uzun yıllar mobilya üretimi yapan, sektör sorunlarının çözümü için Mobilyacılar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Kara, Konyalı Ahmet Usta Restoran zincirinin 25'nci şubesini Karabağlar'da açtı. Açılışa İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koç Ali Al, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İESOB eski Başkanı Mehmet Ali Susam, Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy, Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bulut ile iş, siyaset, medya dünyasının ünlüleri, meslek odası temsilcileri, oda başkanları katıldı.

Açılışta konuşma yapan Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Bulut, 2007 yılında Gaziemir'de küçük bir restoranla başlayan serüvenlerinin bir zincire dönüştüğünü belirterek Karabağlar ilçesinde de bir restoranı açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Bulut, kendilerine güvendiği içinde Mustafa Kara’ya da teşekkürlerini iletti.

EMEKLİ OLMAK İÇİN ERKEN...

Açılışta konuşan Mustafa Kara öncelikle katılan herkese ve basın mensuplarına teşekkür etti. Emekli olmak için daha erken olduğunu düşündük ve ailecek bu işe girdik diyen Kara sözlerine şöyle devam etti: “Uzun yıllardır devam ettiğim çalışma hayatıma nokta koymanın, emeki olmanın erken olduğunu düşünürken ailecek bu işe kalkıştık. Burada istihdam yaratabileceğimiz, Karabağlar halkı başta olmak üzere müşterilerimize hizmet edebileceğimiz için çok mutlu ve gururluyum.”

BİNLERCE İNSANA EKMEK KAPISI OLACAK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da açılışta konuşanlar arasındaydı. Konyalı Ahmet Usta'nın Karabağlar Şube bayiliğini alan Mustafa Kara'ya girişimciliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Mutlu sözlerine şöyle devam etti: “Kendisini yıllardır tanıdığım, mobilyacılık sektörüne önemli katkılar sunan, beraber uzun yıllar çalıştığım Mustafa Kara’nın böyle bir işletmeyi Karabağlar’a ve İzmir’e kazandırmasından dolayı çok mutluyum. Mustafa Kara sayesinden yüzlerce hatta binlerce insan ekmek yiyecek, rızkı buradan çıkacak. Konyalı Ahmet Usta’da çalışan emekçi kardeşlerim, onların aileleri ve dahası Konyalı’ya malzeme getiren herkese ekmek kapısı açmış bulunuyor. Birde benim dediğim pencereden olaya bakın. Bu vesileyle Mustafa Kara'ya yeni işletmesinde bol kazançlar diliyor, Kara’yı yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.”

LEZZETLERİNİ TATTIRDI

Yapılan dualarla açılış kurdelasının kesilmesinin ardından davetliler işletmeyi gezdi. Açılışa katılan konuklara Konyalı Ahmet Usta restoranlarının ünlü Etli Ekmeği, Kebabı ile salata ve ayran ikram edildi. Renkli görüntüler oluşturan Mehteran Takımı da gün boyu marşlar ve güncel ezgileri seslendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum