Reklam

Salih Erkek yazdı

"Avrupa Neden Hayır Diyor?"

Salih Erkek yazdı

"Avrupa Neden Hayır Diyor?"

Salih Erkek yazdı
25 Mart 2017 - 09:01

Ülkemizde yapılacak olan, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir halk oylaması, yani referandum dünyaya dert olmuş durumda.

Her geçen gün daha çok güçlenen siyasi iktidar ile 2023 hedeflerine adım adım ilerleyen Türkiye dost görünen düşmanların korkulu rüyası oldu.

Hollanda, Almanya, İsviçre ve diğer Avrupa ülkelerindeki bazı çakal siyasetçiler uyguladığı engellemeler ile referandumdan çıkacak sonuca müdahele etmeye çalışıyorlar.

Bunlara o kadar dert olmuşki İsviçre'nin Blick gazetesi, ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlarına manşetten, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği referandumunda hem Türkçe hem de Almanca "Hayır oyu verin" çağrısı yaptı.

Türkiye'nin iyiliğini düşündükleri için mi yapıyorlar bunları?

Bizi çok sevdiklerinden dolayı mı yoksa 18 maddeyi çok iyi analiz ettiklerinden dolayı mı yapıyorlar?

Onlara giren çıkan ne biliyor musunuz; Türkiye'nin belirlediği ve emin adımlarla ilerlediği 2023 hedefi, Lozan sonrası kullanacağımız yeraltı madenleri...

Sadece bunla da bitmiyor.

Kendi nükleer santrallerimizi kuruyor olmamız, Kanal İstanbul, Marmaray, Kuzey Marmara otoyolu, kendi imkanlarımızla yaptığımız silahlar, helikopterler, müşterek taarruz uçağı, silah sanayinde gelişmemiz, köprüler, hava yollarındaki gelişmemiz ve en önemlisi dünyanın en büyük havaalanını İstanbul'a yapıyor olmamız dünyaya dert oldu. Bu havaalanının yapımına engel olmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.

Bunlar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a referandumdan evet çıkarsa dikdatör olacağından değil; başarılarını arttırarak devam edeceğinden dolayı düşmanlar.

Madenlerimizi işlemeye başladığımız zaman Türkiye önüne geçilemeyecek bir ülke olacak. Siz Avrupa ülkeleri köpek gibi havlamaya devam edin. Hollanda Başbakanına çağrım olacak, sen ülkende bulunan dünyaca ünlü kırmızı sokağına git gez, serbest olan uyuşturucularından iç ve bir daha sakın Türkiye'nin iç meselelerine burnunu sokmaya kalkma.

Bir diğer çağrımda Almanya ve Hollanda'ya...

Sizlerde tarihte yaptığınız katliamlarla yüzleşin, domuz etinizi yiyin, FETÖ örgütü tarafından ülkenize yollanan milyon dolarları saymakla vakit geçirin. Asla ama asla Türkiye'ye saygısızlık etmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin bilmem anlatabildim mi?

KARAR TÜRK MİLLETİNİN!

Bu çıkar odaklı ülkeler FETÖ'nün izinde yürüyor. Referandum sürecine çomak sokabileceklerini, fitne çıkarabileceklerini düşünüyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Çok değil daha bu sene 15 Temmuz günü Çanakkale destanına benzer kahramanlık gösterdi bu milletin evlatları. Canlarını hiçe sayarak bedenlerini tanklara siper etti. Tarihinde böylesi kahramanlıklar olan bir millet kendi iradesine sunulan seçimle mi birbirine düşecek sanıyorsunuz? Evet diyen de bizden hayır diyen de. Sandıktan evet de çıksa kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devem edecek hayır çıksa da. Büyük Türk Milleti bu zamana kadar gelmediği gibi bu zamandan sonra da bu dinsiz imansızların oyununa gelmeyecek.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum