Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü arasında oynanacak olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play-off çeyrek final rövanş karşılaşmasından hemen önce oyuncular sahayı savaş alanına çevirdi.
Kendi yarı sahalarında ısınan oyuncular arasında yaşanan sözlü gerginlik bir anda fiziksel müdahaleye dönüştü ve iki takım oyuncuları tekme-tokat kavga etti. Dakikalarca süren kavgada oyuncuları ayırmak için çevik kuvvet sahaya girdi. Uzun uğraşlar sonunda oyuncular ayrıldı ve soyunma odasının yolunu tuttu.
Sahanın ortasında tekme tokat kavga
Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü arasında oynanacak olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play-off çeyrek final rövanş karşılaşmasından hemen önce oyuncular sahayı savaş alanına çevirdi.
Yayınlanma :
15.05.2018 09:21
Güncelleme :
15.05.2018 09:21
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: