Reklam

Salih Erkek Yazdı... DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİL

DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİL

Salih Erkek Yazdı... DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİL

DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİL

Salih Erkek Yazdı... DEVLET DEVLETLİĞİNİ BİL
22 Temmuz 2020 - 11:00

Ey devlet ve ya merkezi hükümet; çoban veya garibanlar dağda özel mülkü veya ormana ait alanda kışın ısınmak için tek bir ağaç kesse ne yaparsınız? Ne gibi ceza verirsiniz?
Hele bir söyleyin biz de bilelim ona göre. Garibanlar tedbir alsınlar.
Şimdi gelelim asıl konuya. Daha evvel ki haberlerimde ve köşe yazımda belirttiğim gibi özel bir firma güneş enerji panelini kurmak için 200 dönüm içinde yetişmiş ağaç ve ağaç olmaya iki sene kalmış yüzlerce ağacı kesiyor. Beraberinde yetişmiş fide ağaçlar ve yeşillik katlediliyor.
Ayrıca bu kesilen ağaçların da akıbeti belli değil.
Aldığım bilgiler doğrultusunda firma bu ağaçları yani milli serveti kazdıkları alanın toprağıyla gömmüş.
Tüm bu olumsuzlukları yazdım - çizdim videomda paylaştım. İzmir’in tüm devletin kurumlarına gönderdim. Yetinmedim saygı duyduğum Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dahi gönderdim. Ama ne yazık ki hiç kimseden bir çıt dahi çıkmadı. İnşallah yanlış düşünüyorumdur. Herkes hatta devlet dahi güçlüden yana mıdır? Bu olumsuzluğa merkezi hükümeti de dahil ediyorum…
Yanı sıra muhalefet milletvekillerini de dahil ediyorum. Herkesi bilgilendirdim. Tüm bilgiler şahsımda mevcuttur. Ne merkezi hükümet ne de muhalefet vekillerden ses çıkmadı.
Demek oluyor ki bu topraklara sahip çıkan yok. Herkes at koştursun desem yanılırım. Herkes değil kodamanlar para babaları bir verip yüz alan iş adamları atlarını koştururlar.
Haa bir de şu çevrecilere iki kemal edeyim.
Siz çevreciler iki - üç ağaç kesildi diye Gezi Parkı ismi altında neredeyse iç savaş çıkaracaktınız. Hani ne oldu? 200 dönüme yakın yeşil alan yok oldu. Çıtınız çıkmıyor.
Gerence Körfezi Küçükbahçe, Karareis mevkii nadide sahil beldesi tepesi. Bakınız bu güzel sahil beldemiz balık çiftliklerin istilasına uğramıştı. 6 yıl boyunca onlarla mücadele ettim. Kıyı şeridinde kıyıya kafesleri haricinde pis atıklarını bırakıyor, kıyılarımızı kirletiyorlardı. Sonuç olarak kafesleri açığa aldırdım.
Zamanın Tarım ve Köy İşleri Bakanı Sayın Mehdi Eker’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Darısı Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin başına. Kendilerine de bu ağaç katliamının haberini gönderdim.
Haa bu ağaç ve yeşil katliamın peşini bırakır mıyım asla bırakmam. Sonu nereye varırsa varsın.
Herşey yurdum ve yurdumun insanları için…




























İlgili Haberler için lütfen tıklayınız