İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sivas'ta 1993 yılında gericiler tarafından şeriat söylemleriyle Madımak Oteli'nde yakılan 33 canı unutmadı.
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tunç Soyer " #2Temmuz1993 26 yıl önce bügün Madımak Oteli’nde türküleri yaktılar, şiirleri yaktılar, insanı insana kırdırıp, yürekleri yaktılar... “Kalanlar, ölenler için şiirler yazar” dediler şiirler yazıldı ve ben hiç #unutMADIMAKlımda” mesajı verdi.
#2Temmuz1993 26 yıl önce bügün Madımak Oteli’nde türküleri yaktılar, şiirleri yaktılar, insanı insana kırdırıp, yürekleri yaktılar... “Kalanlar, ölenler için şiirler yazar” dediler şiirler yazıldı ve ben hiç #unutMADIMAKlımda
Soyer'den 2 Temmuz paylaşımı: #unutMADIMAKlımda
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sivas'ta 1993 yılında gericiler tarafından şeriat söylemleriyle Madımak Oteli'nde yakılan 33 canı unutmadı.
Yayınlanma :
02.07.2019 16:02
Güncelleme :
02.07.2019 16:02
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: