Reklam

Tek listeyle girmisti... Solmaz güven tazeledi!

İyi Parti Bayındır İlçe Kongresi Bayındır Hangar Düğün salonunda gerçekleşti. Tek Liste halinde yapılan kongrede mevcut ilçe Başkanı Necati Solmaz partililerin güven oyu ile bir kez daha güven tazeledi.

Tek listeyle girmisti... Solmaz güven tazeledi!

İyi Parti Bayındır İlçe Kongresi Bayındır Hangar Düğün salonunda gerçekleşti. Tek Liste halinde yapılan kongrede mevcut ilçe Başkanı Necati Solmaz partililerin güven oyu ile bir kez daha güven tazeledi.

Tek listeyle girmisti... Solmaz güven tazeledi!
13 Kasım 2022 - 06:54

Gerçekleşen kongreye Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Deva partisi Bayındır İlçe Başkanı Armağan Tenik, CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, İyi parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, İyi Parti Bayındır İlçe Başkanı Necati Solmaz, ve İyi partililer yapılan 2. Olağan Kongreye geniş katılım gösterdiler.

6e799525-bb0c-456b-a812-8ad4524e14fe.jpg

Gündem maddeleri kapsamında, ilk olarak bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması divan başkanı ve katip üyelerin seçilmesi ve karar verilmesi ayrıca diğer gündem maddeleri yer aldı.

Kongrede konuşma yapan ve bir kez daha İyi Parti Bayındır İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Başkan Necati Solmaz “ Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla partimizin bayrağını Bayındır İlçesinde en iyi şekilde dalgalandırdık. Ve bundan sonra da aynı şekilde yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz.”dedi.

dd74c395-3ca7-485b-af06-12bae7d50aaf.jpg

İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar partisinin Bayındır İlçesindeki gerçekleşen kongresinde hitap eden İl Başkanı Kırkpınar “Bugün ülkeyi 20 yıldır yönetenlerin gelecek dönemde nasıl anılacağını önümüzdeki yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hep birlikte Allah ömür verirse göreceğiz. bu bizim hem kendi partimizin İyi partinin muhalefetteki on kongreleri hem de millet ittifakının paydaşları olarak 6'lı masanın etrafına toplanmış olan siyasi liderlerin 7 ay 10 gün sonra gireceğimiz seçim tarih bir seçim olacaktır. bu tarihi seçimde kaderi değiştirecek olan yeni kadrolar yeni siyasi hükümet ve parlamento önümüzdeki süreçle ilgili çok yoğun çalışmaların içine gireceklerdir. çünkü 2017 yılının 16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişle ilgili neleri yaşadık hep birlikte şahit olduk. o günkü yapılan referandumun sonuçları tartışmalı bir sonuçtur. bunu bizzat kendim yaşadığım için söyleyebilirim hepinizin de şahit olduğu konudur. o gün yapılan referandumda saat 17.00 de bitmesi gereken sandıkların kapanmasına 45 dakika kala, oy pusulalarında mühürsüz olanları Yüksek Seçim Kurulu tarafından kabul edilmiştir. o gün çıkan sonuç başlı başına tartışmalı bir sonuçtur. 24 Haziran 2018' yapılan seçimle Cumhurbaşkanlığını tekraren kazanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan parlamentodan yeterli sayıyı sağlayamadığı için yani 550'den 600'a çıkmış milletvekili sayısının sadece 295'ini alabildiği için bir yandaşa bir güce ihtiyacı oldukları için yeni dönemi başlattılar. 9 temmuz 2018'de Bakanlar Kurulunu açıkladılar. aslında kabineyi açıkladılar.” dedi.

3fd8f1ac-3e1c-42bd-8fa6-b28e7c30ce49.jpg

Bayındır Hangar Düğün Salonunda gerçekleşen kongrede gündem maddelerinin okunarak partililer tarafından onay bulmasının ardından mevcut İlçe Başkanı Necati Solmaz başkanlıkta bir kez daha güven tazeledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum