Önceki gün Kızılay'da bomba yüklü araçla meydana gelen terör saldırısında 37 kişi hayatını kaybetti 127 kişi ise yaralandı. 37 'can' arasında sayılmayan bir isim ise terörün korkunç yüzünü bir kez daha göz önüne serdi. 42 yaşındaki hamile Songül Bektaş, henüz 6.5 aylık olan bebeği için alışverişe gittiğinde saldırı oldu. Güvenpark'ta banklara oturmuş dinlenirken meydana gelen patlamada, bir şarapnel parçası boynundan girdi, akciğerlerini parçaladı. Songül Bektaş'a hemen müdahale edildi. Ancak henüz doğmamış bebeği anne karnında yaşamını yitirdi. Hastaneye getirildiğinde 2 kez kalbi durmasına rağmen tekrar hayata döndürülen Songül Bektaş ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Terör Doğmamış Bebeği de Katletti
Ankara'da yaşanan insanlık dışı terör saldırısı, henüz doğmamış bebeği anne karnında katletti. Anne Songül Bektaş ise yaşam mücadelesi veriyor.
Yayınlanma :
15.03.2016 08:29
Güncelleme :
15.03.2016 08:29
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Yorumlar
Kalan Karakter: