Vali Toprak’ı, Balçova Hükümet Konağına gelişinde Balçova Kaymakamı Özçakıcı ve daire müdürleri karşıladı. Ziyarette mahalle muhtarları da hazır bulundu.
Kaymakam Özçakıcı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Toprak, Hatay Samandağ ilçesinde yürütmüş olduğu başarılı çalışmaları aynı kararlılık ve azimle Balçova’da da sürdürmesini istedi. İlçenin kamu yatırımları, sorun ve ihtiyaçları ile ilgili de Kaymakam Özçakıcı’dan bilgi aldı. Vali Toprak, Kaymakamlık binasında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek, kurum amirleri ve personelleri ile sohbet etti.
Ayrıca ziyaret sırasında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Kaymakamı ilçe daire müdürleri ve bulunan mahalle muhtarları ile ilçenin ihtiyaçları, sıkıntıları ile ilgili toplantı yaparak istek dilek ve temennilerini dineldi.
Son olarak Kaymakamlık bünyesinde çeşitli kursların verildiği sınıfları da ziyaret eden Vali Toprak, sınıfta bulunan kursiyerlerle de sohbet edip, hal ve hatırlarını sordu.

Yorumlar
Kalan Karakter: