Gazetem İzmir - Kadınlar Günü’nde sana ne afişleriyle belli bir kesim harici Türkiye’nin tepkisini çeken Karşıyaka Belelediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar 19 Mayıs Gençlik Spor ve Atatürk’ü Anma Bayramı dolayısıyla tekrar gündeme gelmeyi hedefledi ve istediğini yaptı.
BİLMİYORSAN YAPMAYACAKSIN
Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nde geçen kelimelerden esinlenerek afiş hazırlatan Karşıyaka Belediyesi "şartlar" anlamını taşıyan "şerait" kelimesiyle; dar anlamıyla "İslam Hukuku" geniş manasıyla da gidilen yol demek olan "şeriat" kelimesinin arasındaki farkı bilmediği ortaya çıktı. Asılan afişler ilçede tam bir fiyasko yarattı.
PARASI HALKIN CEBİNDEN Mİ ÇIKACAK
Şimdi merak edilen konu Karşıyaka Belelediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibinin hatasından dolayı oluşan maddi ve manevi zarar kimden temin edileceği. Bu ziyan kendileri tarafından mı karşılanacak yoksa Karşıyaka halkına mı fatura edilecek. Gazetem İzmir olarak Karşıyaka Belediyesi’ni bu konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye davet ediyoruz.

Yorumlar
Kalan Karakter: