19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü, bu yıl Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği muhteşem bir etkinlikle kutlandı. Karşıyaka Belediye Bandosu’nun konseri ve yürüyüş ile Karşıyaka İskelesi önünden başlayan gecede, Anayasa Meydanı’nı yaklaşık on bin Karşıyakalı taraftar doldurdu. Saatler 19.12’yi gösterdiğinde havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Yer bayraklarla, gökyüzü de havai fişeklerle yeşil kırmızıya boyandı. Gösteri sırasında en güzel tezahüratları hep bir ağızdan söyleyen taraftarlar ellerindeki meşalelerle geceyi renklendirdi.
TARAFTARDAN BAŞKAN YARDIMCISINA TEPKİ
Düzenlenen organizasyona katılan on binlerce Karşıyakalı gönüllerince eğlendikleri sırada sahneye konuşma yapmak için çıkan Karşıyaka Belediye Başkan yardımcısı Murat Özel’i gördükleri anda ıslıklı protesto etmeye başladı. Konuşmasını kısa kesmek durumunda kalan Özel sahneden indi. Taraftar, Dünya Karşıyakalılar Günü’ne katılmayan ve İstanbul’da olduğunu öğrendikleri belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a da stat tartışmaları yüzünden kızgındı. Başkanın, yardımcısı Murat Özel'in yaşadıklarını yaşamamak için geceye katılmadığı tahmin ediliyor.
HEP BERABERİZ
Murat Özel’in ıslıklı protestosunun ardından sahneye Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı çıktı. Kırmacı, Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü ve taraftarların birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini, dayanışma ruhuyla Karşıyaka Spor Kulübü’nü en güzel günlere taşıyacaklarını söyledi.

Yorumlar
Kalan Karakter: