Nedir Bu Terör Nereden Ve Niçin Beslenir ?
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Nedir Bu Terör Nereden Ve Niçin Beslenir ?

04 Mart 2016 - 12:13

Tüm Dünya üzerinde bir Ülke'yi düşman bir Ülkenin yıkmaya çalışmasının adıdır ne yazıkki Terör.

Kardeşi kardeşe aynı Aile'den bile iki insan'ı birbirine düşüren çok günahsız bebekleri çocukları sivil Halk'ı hedef alan genel olarak dış güçlerden meslenen ve alt yapısında messep ayrılıkları yatan ve her seferinde vahşetle sonunçlanan ocakları söndüren ardında gözü yaşlı Eş Evlat, Anne, Baba bırakan insanlık suçudur.

Bir süre sonra Terör eylemleri yapılan Ülkeler'in içindeki o Halkının seçtiği Siyasetçiler bile aynı terör'den nemalanacak ve her seferinde seçim vaatlerinin içine bu Terör'ü biz bitireceğiz diye yer bulacaktır.

Her seferinde aynı masal nedir bunun çıkış ve varoluş noktası bu nasıl bir Nato Ülke'si oluşu biz Nato'da yer alıyorsak bunun kökten çözümü yıllardan beri çözülmeliydi'ki halen çözülemedi bu kabul edilemez bir durum Bizim ismimiz Nato'da var bütün Ülke'ler Terör'e Karşı birleşirse bu sorun herkes için ortadan kalkar.

Bu gün bize olan yarın tüm Ülkelerin başına gelebilcektir Terör sessiz Halk ve Milletler'den beslenir güç alır.

Bir Ana evladını Vatani görev için Asker'e yollarken çalan her telofonda Şehit Haber'i alacağım diye korkmamalı bu yüz yıllarda bunlar çoktan geride kalmalıydı.

Millet olarak neredeyse şehit Haber'i almadığımız gün yok ve ne kadar acı biz her şehit Haber'ini TV Programlarının Tarjikomik yarışmaları ile o çok çabuk unutabiliyoruz.
Allah Bize Şehit Haberleri almadığımız günlere eriştirsin.


Sevgiyle kalın...

YORUMLAR

  • 0 Yorum