AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret etti, yeni yıla hastanede girmek zorunda kalan çocuklara oyuncak dağıttı, ailelerine moral verdi. Daha sonra Toros semtindeki Şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in ailesini ziyaret etti. Yıldırım, yeni yıla şehit ailesiyle birlikte girdi. Yıldırım, 2018 yılının ilk saatlerinde de Tepecik Doğum Hastanesi'ni ziyaret ederek 2018'in ilk bebeği Rabia’ya altın taktı. Bebeğin annesi Gurbet ve babası Ferhat Ürün’ü tebrik etti. Alsancak Polis Merkezi’ni de ziyaret eden Yıldırım, ardından Toros Taksi Durağı’nda oturarak esnafla sohbet etti.
AK Parti'li Yıldırım'dan yılbaşı turu
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, yılbaşı gecesi hastanelerin acil servislerini, polis merkezlerini ziyaret etti, sağlık ve emniyet çalışanlarına kırmızı gül ve karanfil verdi, hastalara "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yıldırım, 2018’in ilk bebeğine de altın taktı.
Yayınlanma :
01.01.2018 15:33
Güncelleme :
01.01.2018 15:33
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: