Reklam

Güzellik sektöründe çıtayı yükselten bir merkez; GAZİEMİR BİODERM GÜZELLİK SALONU

İzmir’in gözde güzellik salonlarından Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu verdiği hizmet kalitesiyle göz doldurdu.

Güzellik sektöründe çıtayı yükselten bir merkez; GAZİEMİR BİODERM GÜZELLİK SALONU

İzmir’in gözde güzellik salonlarından Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu verdiği hizmet kalitesiyle göz doldurdu.

Güzellik sektöründe çıtayı yükselten bir merkez; GAZİEMİR BİODERM GÜZELLİK SALONU
13 Eylül 2019 - 15:07

İzmir’in gözde güzellik salonlarından Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu verdiği hizmet kalitesiyle göz doldurdu.
Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu işletmesinin sahibi Yüksel Demirsoy ve oğlu Muratcan Demirsoy kaliteden hiç bir zaman ödün vermeyeceklerini söyledi. Son teknoloji ürünü olan en iyi cihazlarla hizmet veren Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu iş yerine girenleri beyaz ağırlıklı iç açıcı bir dekorasyon karşılıyor. Geniş ve ferah bir salonda hizmet veren Bioderm güleryüzlü personeli ve işinin uzmanı çalışanlarıyla beğeni topluyor.

İzmir’de en kaliteli cihazlarla ve uygulamalarla yeni bir başlangıç yapan işletme sahiplerinden Yüksel Demirsoy, “Beklenildiği gibi ilgi oldukça yüksek oldu. İnsanların beklentilerini iyi biliyoruz. Kalite, hijyen, ilgi ve sonuç odaklı olduğumuz için alınan dönütlerde başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.
İşletme Müdürü Elif Vural, yaklaşık 10 yıldan bu yana eğitimini aldığı ve uzman olduğu işi yapıyor. Vural ise konuşmasında, “Biz ekip olarak oldukça güler yüzlüyüz ve danışanlarımızı en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bu bizim çok büyük artımız. Bizim tek hedefimiz kişinin buradan memnun bir şekilde ayrılması. Kişi buradan gittikten sonrada bizi unutmuyorsa bu bizim için memnun edici bir özellik” ifadelerine yer veriyor.

Salih Erkek: Başkanım bu zaman kadar halka çok büyük hizmetler ettiniz. Şimdide bu salolnu açarak halka farklı bir konuda hizmet ediyorsunuz. Nereden esinlenip böyle bir kuruluş açtınız.
Yüksel Demirsoy: Halka hizmet hakka hizmettir. Biz öyle görüyoruz. Biz bu anlayışı yaşamımızın bir parçası olarak görüyoruz. Bioderm Gaziemir Güzellik Salonu oğlum Muratcan Demirsoy tarafından açılmış bir işyeri. Kendi alanlarında uzman esnetisyen arkadaşlarımız, bilgileri ve becerileriyle Gaziemir ve İzmir’de yaşayan tüm yurttaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda her türlü hizmeti yapmaya hazırlar. Sizler de bu konuda bizleri ziyaret ediyorsunuz ve bir cilt bakımı yaptırdınız. Gayette güzel olmuş. Benim yapılan işlemler ile ilgili çok fazla bir şey söylemem doğru olmaz. Kurumumuzun Müdürü Elif Vural hanım burada uzman esnetisyenimiz. Kendisi tüm sorularınızı rahatlıkla cevap verecektir. Bu işyeri Gaziemir’de var olduğu sürece halkımızın hizmetine amadeyiz.

Salih ERKEK: Öncelikle Elif Hanım sizleri biraz tanıyabilir miyiz?
Elif Vural: Ben yaklaşık 10 yıldan beri bu işi yapmaktayım ve Gaziemir Bioderm Güzellik Salonu’nun işletme müdürlüğünü yapmaktayım. Burada Lazer uygulaması, cilt bakımı, kalıcı makyaj uygulaması, protez tırnak uygulaması, bölgesel incelme uygulamamız var. Dermopen uygulamamız var. El bakımı, manikür ve pedikür uygulaması gibi bir çok hizmet veriyoruz. Son dönemde de saç ekimi ve botoks uygulamasını da çözüm ortağımız ile birlikte yapmaya başladık.

Salih ERKEK: İnsanların cilt bakımıyla ilgili sizce doğru bildiği yanlışlar olarak neler var?
Elif Vural: Öncelikle temizleme konusunda özellikle yanlış ürün kullanımıyla ilgili çok büyük doğru bilinen yanlışlar var. Kişiler farklı kişilerden duydukları ürünleri yüzlerine uygulauyorlar. Fakat kendi cilt yapılarının kurumu veya yağlımı veya hassas ciltlerinin olmadığını bilmekdiklerinden uygulamayı direkt olarak yapıyorlar. Fakat burada uzman arkadaşlarımız önce cilt tipini analiz ediyorlar ve cilt tipini bulduktan sonra bir uygulama gerçekleşiyor. En büyük yapılan yanlış uygulama cilt tipini bilmeden yüzümüzü temizlemeye çalışmak. O yüzden bunun doğru bilinmesi gerekiyor. Cilt tipimiz hassassa ve kuru bir cilt temizleme ürünü kullanıyorsak özellikle yüzümüzde ciddi bir tahriş gerçekleşir ve sonuçları ciddi yerlere gidebilir.

Salih ERKEK: Günlük olarak bakıldığında insanların evde neler yapması gerekiyor?
Elif Vural: Eğer makyaj kullanımı varsa kesinlikle cildin yıkanması ve temizlenmesi gerekiyor. Fakat bu temizleme uygulaması sabunla olmamalı. Doğru yerden alınan yıkama jelleri ve toniklerle bu ürünlerin kullanılması gerekiyor. Yine diyorum vatandaşlarımızın kendi cilt tipini çok iyi analiz ettirmesi gerekiyor.
Salih ERKEK: Şuan bahar aylarına girmiş bulunuyoruz. Mevsimsel bir geçiş gerçekleşecek. İnsanların bu süreçte neler yapması gerekiyor?
Elif Vural: Öncelikle herkes kesinlikle güneş koruyucu kullanmalı. Bunda mevsim ayrımı yapmıyoruz. Yaz-Kış kesinlikle güneş koruyucumuzu kullanmamız gerekiyor. Güneş ışınları direkt olarak vücudumuza geldiğinde ciddi bir lekelenme yapabiliyor. Bahar aylarında yine cilt temizleme yapılması çok önemli. Bu aylarda leke olma ihtimali çok fazla oluyor. Bizim bu anlamda da dermopan uygulamamız var. Bunları yapıyoruz. O yüzden vatandaşlarımız bizi tercih edip gelebilirlerse biz vatandaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor.

Salih ERKEK: Son dönemlerde hem kadınlarda hemde erkeklerde çok ciddi bir şekilde lazer uygulaması yapılması çoğaldı. Fakat bunu çok ucuza veya çok pahalı fiyatlara yapan yerler var. İnsanların bu uygulamayı yaparken nelere dikkat etmesi gerekiyor. Bunlarla ilgili olarak siz neler söyleyeceksiniz.
Elif Vural: İnsanlarımız gidecekleri kurumlarda öncelikle kesinlikle ve kesinlikle demo yaptırmalı. Ağrı ve acı oranını görmeleri gerekiyor. Cihazlar ve verilen sonuçlar çok önemli. Eğer kendine güvenen bir merkez ise tabiki rakamlar biraz artış gösteriyor. Ama iyi sonuçlar ortaya çıkıyor.

Salih ERKEK: Peki hizmet anlamında bakıldığında sizi diğer kuruluşlardan ayıran özellikler nelerdir?
Elif Vural: Biz ekip olarak oldukça güler yüzlüyüz ve danışanlarımızı en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bu bizim çok büyük artımız. Bizim tek hedefimiz kişinin buradan memnun bir şekilde ayrılması. Kişi buradan gittikten sonrada bizi unutmuyorsa bu bizim için memnun edici bir özellik. Lazerle ilgili örnek verirsek biz bu bölgede çok fazla kişiyi misafir ediyoruz ve bir çok danışanımız var. Daha önce farklı kurumlara gittiklerinden fakat tüylerinin dökülmediğinden ve yanıkların meydana geldiğinden bahsettiler. Bizden hizmet almaya başladığında vatandaşlarımız bu farkı gördüler ve sonuçlardan oldukça memnun kaldılar. Biz tüm uygulamalarımızda ara kontroller yapıyoruz. Ücretsiz çalışmalar yaparak da insanlarımızın ağrı acı oranı da oldukça aşağılarda.

Salih ERKEK: İnsanlarımız son yıllarda hem oturarak çalışıyorlar ve bu anlamda da bölgesel yağlanmalardan şikayetçiler. Siz bu anlamda da bir hizmet veriyorsunuz. Bu hizmetleriniz nasıl karşılanıyor.
Elif Vural: Bir çok meslek grubundan danışanımız bulunuyor. Fakat bakıldığında en çok öğretmen grubunun bu hizmeti aldığını görüyorum. -7 ile -10 arasında bir soğukla bu bölgesel yağların kırımını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ödem attıran ve selülit oluşumunu engelleyen bir uygulamamız bulunuyor. Bu uygulama sonrasında 2 ile 6 beden arasında danışanlarımızda bir incelme olduğunu görüyoruz.
Salih ERKEK: Bir çok ürün kullanımı gerçekleştiriyorsunuz ve bu ürünlerin satışını da gerçekleştiriyorsunuz. Bu ürünler hakkında da bilgi verir misiniz?
Elif Vural: Kurumumuzda bayan ve bay ürünleri bulunuyor. Cilt bakımı yaparken cilt tipi seçildikten sonra kişiye ne ürün vereceğimizi uzman arkadaşlarımız karar veriyor. Temizleme jeli temizleme köpüğü, tonikleri arkadaşlarımız belirliyor. Bunu seçtikten sonra kişiye öneriyoruz. Bu kişinin yine cilt tipine göre değişiyor.
Öte yandan işletmede hizmet gören Mimar Başak Kava da Gazetem İzmir İmtiyaz Sahibi Salih Erkek’e işletmede gördüğü hizmetten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Daha önce burada bir kaç işlem daha yaptırmıştım. Kurumdan oldukça mutluyum ve faydalı olacağına inancım da tamdır” ifadelerine yer verdi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum