Reklam

BiRLEŞiK VE ÇAKIR AiLESiNiN MUTLU GüNü

Mehmet Ali Birleşik ile Özge Çakır çifti binlerce davetlinin katıldığı düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi

BiRLEŞiK VE ÇAKIR AiLESiNiN MUTLU GüNü

Mehmet Ali Birleşik ile Özge Çakır çifti binlerce davetlinin katıldığı düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi

BiRLEŞiK VE ÇAKIR AiLESiNiN MUTLU GüNü
15 Aralık 2019 - 12:11

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK - Mardin'in önde gelen ailelerinden Merhum Şehmus Birleşik'in oğlu, Hacı Veysi Birleşik'in yeğeni, Birleşikler 47 Nakliyat İnşaat Gıda Tarım Petrol San. ve Tic. LTD. ŞTİ ve Birleşikler 47 Otomotiv Yöneticileri Tarık – Abdulbasıt – Ramazan ve Nurettin Birleşik'in kardeşi Serdem Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Mühendisi Mehmet Ali Birleşik Diyarbakır Eşraflarından Murat Çakır'ın kızı Özge Çakır ile binlerce davetlinin şahitliğinde gerçekleştirilen düğün merasimiyle hayatını birleştirdi. Genç çifte düğün salonunda kıyılan nikah töreninde yakın arkadaşları Erdal Damar ile Songül Erkuş şahitlik etti.



BİNLERCE SEVENLERİ YANLARINDAYDI

Mardin Mova Park Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün merasiminde ailelerin yakın dost ve akrabaları yanlarında yer alarak mutluluklarını paylaştı. Damat tarafının İzmir ve çevre illerde yaşayan sevenleri de kendilerini yalnız bırakmadı.



Birleşikler ailesi adına gazetemize konuşan damat Mehmet Ali Birleşik "Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, gerek yakın civarda olan gerekse binlerce kilometre yol kat edip mutluluğumuzu paylaşmak için gelen tüm dost ve akrabalarımıza, gelmek isteyip katılamayan sevenlerimize başta ailem ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.



YEMEKLER KAZANLARDA YAPILDI

Binlerce davetlinin katıldığı dillere destan düğünde adet gereği günün erken saatlerinde pişirilmeye başlanan pilav ve kavurmalar yaklaşık 2bin kişilik davetlilere dağıtıldı. Orkestra eşliğinde çalınan şarkılarla halay çeken davetliler doyasıya eğlendi. Gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek sağlık sorunlarından dolayı yeğeni Mehmet Ali Birleşik'in düğününe katılamazken genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.