Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de oylarını yükseltti.
İzmir’de 7 Haziran’da yüzde 26,8 oy alan AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 31,58’e çıktı.
Sonuçlardan çok memnun olan İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve milletvekilleri Nükhet Hotar, Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ ilçeleri ziyaret ederek örgütle ve vatandaşlarla buluştu. Teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiren İl Başkanı Bülent Delican ve milletvekillerine seçilemeyen adaylar, örgüt ve partililer eşlik etti.
İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ Karabağlar, Buca, Konak, Güzelbahçe, Seferihisar ve Yarımada’ya giderek örgüte ve vatandaşlara teşekkür etti.
Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ve İl Başkanı Bülent Delican ise Kiraz, Beydağ, Tire, Ödemiş, Bayındır ilçelerini turlayarak teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yorumlar
Kalan Karakter: