Zor kadın, kolay kadın
Reklam
Gözde Kıroğlu

Gözde Kıroğlu

Hayata Kanat Çırp

Zor kadın, kolay kadın

19 Kasım 2014 - 17:20

Günümüz yaşantısında birçok kadın karakteri olmasına rağmen en çok erkekler zor kadın mı sever yoksa kolay kadın mı konusu tartışılır durumda. Bu hafta bir arkadaşımın başından tam da bu konuyla ilgili bir durum geçti. Hikâyeyi öncelikle size kısaca bir özetlemek istiyorum.

'Arkadaşım yaz başlarında yakışıklı bir çocukla flört etmeye başladı. Flört etmeye başlamadan önce erkek figürümüzü baya bir zorladı. Zar zor bu erkek başarılarına yeni bir imza atarak telefon numarasını almayı başardı. Arkadaşım bu sefer harbi zoru oynamaya kararlıydı. Çünkü önceki ilişkisinde gerçekten sevmiş, adamı hayatı gibi benimsemiş, bir dediğini iki etmemişti.

Filmlerdeki gibi aşk yaşarsın ya aynen öyle, uzun ve gerçek bir aşk hikayesiydi...

Ve mutsuz son; tak adam başka bir kadınla mutsuzluğa adım attı diyelim. Gelelim zor olana; yani beşkardeşi göstereceği adama…

Bu adamda yok beni geriyorsun, beni sıkma, öyle olmaz böyle olmaz...

Hikaye yine acı son!!!

Arkadaşımla konuşuyoruz ve bana “Gözde ben sence yeni başladığım bir flörte nasıl davranmalıyım” diye soruyor. Dilimden çıkan tek cümle bu 'Olduğun gibi'...

Erkekler kadınları iyice muhallebi kıvamına sokmuş.

Sonuç hep aynı 'Mutsuz Son'...

Zor kadın seven erkekler, kadının belki peşinden aylarca koşturur. Erkeğin bu tulum peyniri kıvamındaki sert kadını elde etmek için yapamayacağı şey

yoktur. Ego patlaması yaşayan erkek onlarca hemcinsinin içinden sıyrılma moduna girerek kendini diğerlerinden üstün tutma çabasıyla adete yarışır.

Bir kızı 40 kişi ister ama ben aldım. Sanki dünyayı paylaşmış o kadınla. Türk örf ve adetlerine uygun bir hatun olmuş. Ne olacak babam onay verir, sülalem beğenir. Hatun zor kadın nasıl olsa, sonuçta ilk geceden bir şeyler yaşanmadı. Erkekler hemcinsine gere gere anlatacaklar ya. İspatladı kendini artık, hatun tamamdır. Peki ya sonra?

Soruyorum sayın baylara? Sizlerin tabiriyle neden kolay yollu kadınlara hastalık derecesinde bulaşıyorsunuz peki?

Çünkü zor olan tamam, kadını aldınız, sizi iyice sıktı ve kaçacak delik arıyorsunuz. Zeki olanla hayatını birleştiren erkek, aptal ve kolay kadınla sevişme hayalleri kuruyor. Dünyanın tüm güzelliklerini onunla yaşıyor. Bir

Gurme gibi tüm damak zevkini onunla tadıyor.

O anı yaşarken erkek kibarlıktan ölüyor. İş bitince ya da onun lehine bir döngü yaşandığında sırtını dönüyor. Bütün suç yine kolay kadının. Üzerine tonla hakaret, küfür ve tahrik edici hareketler.

Kadınlar sürekli bir zombi modunda.

Erkek nasıl seviyorsa şerbet o şekilde verilir oldu nabızlara. Kadın nasıl olsa kıvama girer. Kadın dayak yer, küfür yer, kadın öldürülür.

Kadın eşek gibi vur kırbacı gitsin.

Yani kadın gerçekten ciğerine aldığı adamla bir şeyler yaşarsa kolay kadın modeli, süründüren, aslında başka haltı her adamla yiyen kadın zor kadın modeli oluyor. Zor kadını tavlayan adam yine gönlünün unutamadığı o kolay kadının kollarına koşuyor. Bir yerde fazla naz âşık usandırır diyen adam bir yandan fethi zor, fatihi tek kadın arzuluyor. Bu nasıl bir ego tatmini, beyin çorbası.

Kadın beynine işkence eden erkek önce bir kadına ne verdiğine bakacak, sonra açacak kapı gibi ağzını. Bir kadının yürekten sevdiği bir adamla bir şeyler yaşaması kadar doğal bir şey yok.

Yaşamayan kadınında bozulmuş bir eşya gibi kenara atılması da cabası.

Kadını bu modele siz erkekler çevirdiniz. Ne kolayı ne zoru?

Bırakın aşkı doyasıya paylaşın. Kadınlara bu imkânı verin. Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada. Ayrılacağınız kadına saygılı bir şekilde konuşma yapın.

Sizde bir anneye sahip olduğunuzu asla unutmayın. Kolay sandığınız o kadın belki de sizi sevmeyi seçtiği için kolaydı.

Zor kadın sever yalanından önce kendinizi kurtarın; sevdiğiniz kadına eziyet etmek yerine sahip çıkın…

Not: Bırakın sevdiğiniz adam sizi, siz olduğu için sevsin. Kendinizi bir sirk akrobatı yerine koymayın. Hele size güvenmeyen bir adamla asla hayatınızı birleştirmeyin. Bir erkek zaten sevgiyi, aşkı beraber paylaştığı kadını dinlemek yerine başkalarını tercih ediyorsa o tabutta yaşamaya mahkûm bir adamdır...

*Hayat benim her anımı yaşadıkça sevesim var...

Aldırmam hiç yağmurlara benim güzel hatalarım var.

Bir an bile vazgeçmedim kendi yolumdan..

YORUMLAR

  • 0 Yorum