Ölüm Nedeni Memleketi ve Milleti Sevmekti
Reklam
Halil Kocakabak

Halil Kocakabak

Ölüm Nedeni Memleketi ve Milleti Sevmekti

22 Şubat 2015 - 16:06

Merhaba sevgili okurlarım İnsanoğlu en çok emek verilen ve hayatı en ucuz varlık olsa gerek bir hiç uğruna son zamanlarda onca can'lar yitip gitti ki.

Yani düşünün ki bir mucizeden Allah'ın mucizesinden meydana gelerek ne emekler ile ne zorluklar ile yetişiyor bir can bir evlat idealleri oluyor hayatı ve bir yaşam tarzı felsefesi oluyor gelişiyor gün be gün Anne ve Babası'nın gözü'nün nur'u oluyor.

Bir gün bütün bunları silip geçen bir şey oluyor birisi çıkıp geliyor ve o can'ı bu hayat'tan koparıveriyor bütün yaşamını gasp ediyor.

Ardında doğmamış güneşleri ve yaşanmamış günlerini bırakıp giden o canın suçumu ne? Memleketini ve Milletini çok sevmesi benim Ülkem asla bölünmeyecek bu Ezan dinmez Bayrak inmez demesiydi. On dokuz yaşında bir fidan'dı Fırat Yılmaz Çakıroğlu.

Kime kalmış bu Dünya, içinde kardeş'çe yaşayan İnsan’lar olmadıkça! Bin yıl yaşamışsın ne anlam taşırki.

İnsan olmanın gayesini birlik olmanın ne demek olduğunu bilmedikçe bir davan hiç olamaz nedir Allah aşkına şu üç günlük Dünya'da paylaşılamayan nedir gidenden geriye kalan şöyle bir baktınız mı?

Olmaz kardeşim olmaz, burası bir sınav yeri hepimiz sınıfta kalıyoruz yanlış yapanı uyarmadıkça bilinç düzeyinde bir yere gelemezsek malesefki bu ölüm'ler son bulmaz.

Hepimiz kardeş değil miyiz? nedir bizi ayrıştıran nedir ötekileştiren yetmedi mi şu Dünya denen koskoca kara parçası yaşanmamış umut’lar bizim ayıbımızdır kültürleri kaynaştırmak adına yapılması gereken çok işlerimiz var.

Bu konu'da önümüzdeki günlerde yoğun çalışmalarım olacak Gazetem ve Genel Başkanı olduğum Sivil Toplum Örgütleri Derneği adına, RABBİM beni utandırmasın ne Özgecan ASLAN'ı ne'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu unutmayacağız.

Biliyorumki bu gün Hayat'ları çalınan canların acısını hiç bir şey telafi edemez ve hafifletemez.

Yarın bunların olmaması için üzerimize düşen herşeyi yerine getirmeliyiz hiç bir konu bir İnsan yaşamından daha değerli asla değildir.

Rabbim Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Kederli ailesi'ne ve sevenleri'ne sabırlar versin

Gencecik fidanımız'ın mekanı Cennet olsun İNŞALLAH.

Sivil Toplum Örgütleri Derneği

Genel Başkanı

Halil KOCAKABAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum