Eyy paralel yapı hizmetin kimlere?
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Eyy paralel yapı hizmetin kimlere?

16 Aralık 2014 - 21:01

Okyanus ötesinde yaşayan, yurdumu mikser gibi karıştıran sözde cemaat lideri, sana yurduna ve yurdunun insanları adına canını feda etmeye hazır olan bir şahıs olarak soruyorum.

Dünya'da emsali olmayan yurdumdan alıp veremediğin nedir? Hizmetin kime veya kimleredir?

Bak iyi dinle, Nur cemaatinin yani Nur'cuların hiç bir siyasi parti ile ilgisi olmaz; tek amaçları, inançları Allah yolunda İslamı tüm dünya insanlarına yaymak, tanıtmaktır.

Benim için asıl üzücü olanlardan biri de adınızın Said Nursî ile anılmasıdır.

Bediüzzaman Sait Nursî, çocukluğunda çevresindeki medreselerde eğitim gördü, kendisinde görülen harikulade zeka ve hafıza sebebiyle önceleri molla Said-i Meşhur diye tanındı daha sonra “zamanın harikası ve benzersizi” anlamında “Bediüzzaman” ünvanıyla İslam aleminde üne kavuştu tek amacı hak hukuk ve islamdı.

Siz Sayın Hocaefendi bir şekilde İslam ve yurdu adına güzel oluşumlara imza atan Sait Nursî'nin Nur cemaatine mensupluğundan sonra iyi hatipliğiniz, gözyaşlarınız ve duygu sömürünüz sayesinde cemaatin lideri oldunuz. Gel zaman git zaman camilerde, evlerde yapmış olduğunuz duygu dolu sohbetler üzerine binlerce müridiniz oldu. Çünkü çok iyi hatiptiniz ve duygu sömürüsü yapıyordunuz.

Herkesin malumudur, yurdumuzun insanları dinlerine, imanlarına çok düşkünler, sizde insanlarımızın zaaflarını kullanarak yavaş yavaş en tepeye tırmandınız, çıkarlarınızın doğrultusunda her şeyi mubah gördünüz, dini siyasete bulaştırdınız, taraftarlarınızı mevcut merkezi hükümete uygulamış olduğunuz politikayla karşı karşıya getirdiniz, yerel ve reisicumhur seçimlerinde daha evvelinizde tasvip etmediğiniz CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birleştiniz, her iki seçimde de Türk halkının şamarını yediniz, paralel yapınız yurdumun insanları tarafından kabul görmedi ve görmesi mümkün değildir.

Dinle siyaseti eşleştirmeniz, dini siyasete alet etmeniz Said-i Nursi (Nur) cemaati adına çok talihsiz olduğunu beyan etmek istiyorum.

Siz yurdumu mikser gibi karıştıran zatu muhtereme bir daha sesleniyorum:

Sahte gözyaşlarınızla yurdum insanlarının duygularıyla oynamayın, bu duygu sömürünüz size milyonlarca dolar kazandırdı, müritlerinizin bağışlarıyla resmen yeni bir Türkiye yaratılırdı, belli ki hala dolarlara doymadınız bu milyon dolarların hesabını ahrette nasıl vereceksiniz? Belki müritleriniz şahsıma kızacaklar, düşman olacaklar; lakin hiç umurum bile olmaz. Tek mücadelem hak, hukuk ve yurdum adınadır.

Size davetim ve tavsiyem gelin hak, hukuk ve İslam adına tövbe edin, dünyada emsali olmayan Türkiye'mize dönün.

Şayet bu tavsiyemi benimsemez, sen kim oluyor derseniz, size önümüzdeki günlerde yazacağım yazılarımı da takip etmenizi öneririm. Bu vesileyle yurdumun tüm insanlarını âcizane tavsiyem ne olursunuz yurdumuzun üstünde oynayan oyunlara gelmeyin. Yurdumuza sahip çıkalım art niyetli insanlara geçit vermeyelim bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum