Gazetem İzmir
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Gazetem İzmir

29 Mayıs 2014 - 20:59

Değerli okurlarım; iyi bilirsiniz ki uzun yıllardır sizlere basının değişik alanlarında hizmet etmeye çalışıyorum. Gerek tv programlarımda, gerek köşe yazılarım ve röportajlarımda sizinle birlikte oldum. Yuvam olarak gördüğüm Yenigün Gazetesi'nde ise birçok görev aldım.
Yılların birikimi sebebiyle ve oğlum Yusuf'un yoğun ısrarı üzerine yerel haber portalı gazetemizmir.com haber sitesini kurdum ve sizlere aktarma gereği duydum. Bugün itibariyle test yayınını tamamlayan www.gazetemizmir.com haber sitemizde, mesleğinde uzman ekibimle sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Bu zamana kadar olmadığım gibi bundan sonra da haber sitemizde hiçbir zaman taraf olmayacağız; yiğidin hakkını yiğide vereceğiz. Yanlış işler yaptığını düşündüğümüz kişi ve kurumları eleştirerek doğruyu buldurmaya çalışacağız; başarılı olan kişi ve kurumlar her kim olursa olsun sizlere yansıtacağız. İnancım odur ki sizler de bizlere gereken desteği verirsiniz.
Çıktığımız bu yolda, çalışan personelimi, şahsımı ve haber sitemizi başta Allah'a sonra siz değerli okurlarıma emanet ediyorum. Sizlere hizmet etmek bizler için en büyük onurdur, şereftir. Her zaman dediğim gibi, her şey ama her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

YORUMLAR

  • 0 Yorum