Kahpeler, Soysuzlar!
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Kahpeler, Soysuzlar!

13 Ekim 2015 - 11:47

Siyasi parti liderleri birbirleriyle dalaşmayı sürdürdüğü bugünlerde bazı kahpe ve soysuzlar taraflarına verilen görevleri yerine getirmeye devam ederek yurdumuzda kan dökmeyi sürdürüyorlar. Yazımın başlığını da o kahpe ve soysuzlar için koydum…

Şimdi siyasi parti genel başkanlarının birbirleriyle dalaşmayı bir an evvel kesip tek amaçları yurdumuzda iç savaş çıkarmaya çalışmak olanlara karşı birlikte mücadele etmeye davet ediyorum.

Dış mihrakların oyununa kapılmayalım, ülkemizin selametini bozmaya, bizi Lübnan, Irak, Suriye ve diğer Ortadoğu ülkeleri gibi bölmeye çalıştıklarının artık farkına varalım.

7 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı tarafından hükümeti kurma görevi verilen Ak Parti genel başkanı Ahmet Davutoğlu üç partinin de kapısını çalarak birlikte hükümet kurmayı teklif etti. Bu işi uzatmadan, Sayın Davutoğlu koalisyon teklif ettiğinde bu işi sonlandırabilirdiniz. Envai çeşit bahaneler öne sürerek yapılan teklifleri bir bir reddettiniz; adeta burnunuz Kaf Dağı’na yükseldi. Ak Parti’yle hükümet kurmak istemiyorsunuz diyelim, o zaman 3 parti bir araya gelip neden hükümeti kurmadınız? Yurdumuzun istikrarını neden düşünmediniz? Siz Atatürk’ün arkasına sığınıp siyaset yapanlar, Atatürk yattığı yerden kalsa ilk sizlerden hesap soracak bunun farkında mısınız? Sizlerin yüzünden yurdumuz istikrarsızlığa sürüklendi, işadamları, esnaf, tüccar, anlayacağınız bütün herkes iş kaybına uğradı, dolar aldı başını gitti. Sonucu erken seçime bağladınız, yurdum insanlarının verdiği vergiler ülkemin kalkınmasına değil sizin seçim masraflarınıza gitti. Siz siyasi parti liderleri hazinemizden seçim masraflarına karşı ödenek alıyor istediğiniz gibi harcıyorsunuz, vay benim yoksul halkımın haline… Buna keza görev yapmadan alınan vekil maaşları da var tabii ki.
Sizlerin sorumsuz tavırları yüzünden maddi ve manevi kayıplarımız var. 7 Haziran seçimlerine yakın tarihte Diyarbakır’da HDP mitinginde patlatılan bombayla 5 canımızı kaybettik, Suruç katliamında 34 vatandaşımız hayatını kaybetti, 100’en fazla da yaralımız vardı, 1 Kasım seçimine 16 gün kala aynı senaryolar oynandı ve Cumhuriyet tarihinin en büyük katliamını yaptılar, 97 canımız hayatını kaybetti yüzlerce vatandaşımız saldırıdan yaralı kurtuldu. Bu katliamlardan nemalanan, prim yapan birileri var. Milletçe duygusalız, bu yaşananlar karşısında da duygusal davranarak yalancı mağdurlardan taraf oluyoruz hiç istemeden…
Peki, siz çokbilmiş, mağdur edebiyatı oynayan siyasi parti liderlerine sormak istiyorum; bu saldırılar sizce tesadüf mü? Eminim sizlerde tesadüf olmadığını çok iyi biliyorsunuz.
Kimlerin yaptığına gelince, size hislerime dayanarak ipucu vermek istiyorum, bu katliamları yapanların arkasındaki finansman bence okyanus ötesidir bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

Not: Bu katliamları yapan, yaptıran, sebep olan, akıl veren, anaların-babaların yüreklerin, yakan, ocaklara ateş düşüren ve bunlara göz yuman kim var ise hepsinin ocakları sönsün, Rabbim onların bin türlü belasını versin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum