Konak İlçe'den Gönül Sofrası
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Konak İlçe'den Gönül Sofrası

29 Haziran 2016 - 10:28

Değerli okurlarım, mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şaşalı iftar sofralarını, bu sofralara davet edilen şiş göbekli kişileri kaleme almış; yapanları eleştirmiştim. Bu sebeple de iftar programlarına katılmıyorum.
Geçtiğimiz Pazartesi günü AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından Konak Meydanı'nda düzenlediği "Gönül Sofrası" etkinliğine katıldım. Binlerce İzmirliyi bir araya getiren iftar programı düzenledi.

Etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı yönetimi, AK Partili Konak Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık 3 bin 500 vatandaş katıldı.
Tarihi Saat Kulesi'nin etrafına konulan masalarda orucunu açan İzmirliler renkli görüntüler verdi; Kuranı Kerim tilavetinin okunduğu programda iftardan sonra düzenlenen semazen gösterisi de büyük ilgi gördü. Türk Musikisi sanatçısı Ömer Faruk Özcan'ın seslendirdiği ilahiler gönülleri şenlendirdi. İftar yapılmasına yakın süre kala ilçe başkanı Temel Yıldırım'ın kazanlarına başına geçerek vatandaşlara tek tek yemek dağıtması da etkinliğe ayrı bir güzellik kattı.
Bu anlamda böyle güzel bir oluşuma imza atan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'ı ve yönetim kurulu üyelerini cani gönülden kutluyor, İzmir'deki tüm kurum-kuruluş başkanlarına, belediye ve ilçe başkanlarına, milletvekillerine, gösteriş meraklısı işadamlarına örnek olmasını diliyorum.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum