O Makamın Hakkını Verecek Yok Mu?
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

O Makamın Hakkını Verecek Yok Mu?

26 Ağustos 2015 - 15:10

Sevgili Ata’mızın partisi CHP’nin başında lider vasfıyla bulunan Kemal Bey çene suyu çorba yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Bakın, geçtiğimiz günlerde de sivil darbeyle karşı karşıya olduğumuzu iddia ediyordu…
Yahu Kemal Bey siz ne darbesinden bahsediyorsunuz? Kim darbe yapıyor, milletimizin %52’lik kemsi tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan mı?
Gerçekten bazen çok komik oluyorsunuz.
Diyelim ki Sayın Erdoğan sivil darbe yapmaya çalışıyor. Peki, o vakit cevap verin, neden MHP ve HDP’yle birlikte hükümet kurup bu girişime engel olmadınız?
Elinizi tutan mı oldu?
Şartlarınızı sağlayıp hükümeti kursaydınız ya…
Ak Parti genel başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu kapınızı çaldı, defalarca görüşme yapıldı, neden uzlaşma imkânı yaratmadın?
Çünkü siz lider vasfında, bir milleti yönetebilecek kabiliyette değilsiniz.
Bakın, Reisi Cumhur seçiminde bile içinizden aday çıkartma kabiliyetini gösteremediniz, Sayın Selahattin Demirtaş gibi dik duramadınız. Kendiniz aday olsaydınız hezimetlerinizin devamında koltuktan inmek zorunda kalacaktınız, bu sebeple başta MHP genel başkanı Devlet Bahçeli ve irili ufaklı partilerle iş birliği yaptınız, yurdumuzun refah ve ferahına gölge düşürmeye çalışanların gösterdiği şahsı yurdumuzun bir numaralı koltuğuna, Cumhurbaşkanlığı makamına oturtmaya çalıştınız.
Sonuç ne oldu hep beraber gördük.
Partinizi ve size uyan herkesi sınıfta bıraktınız!
Şimdi size açık çağrıda bulunacağım. Eğer koltuk değil parti sevdalısı birisiyseniz çağrıma kulak verirsiniz.
Ata’mızın kurduğu partinin başında başarı gösteremediğiniz aşikârdır. Sizin hakkını verebileceğiniz tek görev İstanbul’da belediye başkan adayı olmaktır. O da sadece adaylık sürecinde, yönetimi de size kat kat fazla gelir.
7 Haziran seçimleri öncesi alacağınız oy oranına kota koydunuz, bu kotayı geçemezsem istifa ederim dediniz. Sonrasında da koyduğunuz kotayı geçemediniz, hatta geçen genel seçimlere göre oyunuzu artırma başarısı dahi yakalayamadınız.
Sözlerime kulak verin, size CHP’nin geleceği açısından tavsiyede bulunuyorum…
Bugünden tezi yok genel başkanlık koltuğundan feragat edin!
Parti içinde, partiyi sizden çok daha iyi şekilde yönetebilecek şahsiyette insanlar var.
Mesela Muharrem İnce…
Eminim ki genel başkanlık koltuğuna oturduğu zaman CHP’nin oyları yükselişe geçecek. Veyahutta Metin Feyzioğlu…
Bilgi birikimi sayesinde CHP’ye güç katacak bir isim…
Bir de Gürsel Tekin faktörü var tabii ki.
Sayın Tekin de CHP genel başkanlığı makamının hakkını verebilecek isimlerden birisi bence. Aslına bakarsanız ona da çatmak gerekiyor. Bunca başarısız sonuçlara rağmen Kılıçdaroğlu’na neden muhalefet olmadı daha? Yoksa o da koltuk derdinde mi? Eğer derdi koltuk değil parti ise bugünde tezi yok Kılıçdaroğlu’na görevinden istifa etmesini tavsiye ederek CHP’yi yönetmeye talip olduğunu dile getirmelidir bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

Not 1: Yurdumuzun tüm insanlarına sesleniyorum…
Lütfen aklıselim olalım, dış mihrakların oyuna gelmeyelim. Bu vatan hepimize yeter. Dünyada emsali olmayan yurdumuzu karıştırmalarına izin vermeyin. Irak ve Suriye örnekleri karşımızda duruyor. Herkesin bilmesi gereken bir şey var; bu gemi batarsa içinde hepimiz boğuluruz…

Not 2: Gelecek yazılarımda İnşaatlarda çivi doğrultarak trilyonların sahibi olan paralel yapının ünlü müteahhidini kaleme alacağım…

YORUMLAR

  • 0 Yorum